Szekeres Viktor

Megérkezett a Bosszúállók 2 harmadik előzetese

Új jelenetek és még több új jelenet az Avengers 2 harmadik előzetesében.

Amerikában a Marvel Studios valószínűleg nagyjából 50-80 millió dollárt fog költeni a Bosszúállók második részének, a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) reklámozására - létezik, hogy vajon ez az összeg meg fog térülni új nézők személyében egy olyan film esetében amit egyébként is mindenki látni akar, aki él és mozog? Tisztelet persze a kivételnek. Úgy tűnik, hogy a Marvel Studios inkább biztosra megy és alig pár nappal az első két trailer után kiadtak egy harmadikat is Joss Whedon új filmjéhez, jó pár új jelenettel.


A siker természetesen borítékolható, nem véletlen, hogy a gyártó még két folytatást is bejelentett. A Bosszúállók-sorozat harmadik és negyedik epizódját, az Avengers: Infinity War Part I-et és az Avengers: Infinity War Part II-t 2018. május negyedikén, illetve 2019. május harmadikán lehet megnézni. A kor divatjának megfelelően tehát az "utolsó" részt" egy szuszra forgatják le, hogy mi két részletben nézhessük meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #9
    "Azért kicsit már nekem is hiányoznak a történettel rendelkező filmek "

    Ha nem nézed őket, akkor jóhogy hiányoznak. Miért nem nézel olyan filmeket akkor, amiknek van története. Tele velük a mozi. Ne a képregényfilmekkel foglalkozz. (mondjuk tippre nem nézed őket, így aztán nincs is fogalmad arról, hogy van-e történetük.)
  • e98ff #8
    pedig vannak, csak nem mind kap nagy reklámot. De az imdb-t bömgészve megtalálhatóak. A tegnapi nagy felfedezett pl a coherence. Semmi látvány, az egész film egy lakásban játszódik, de a történet mindenért kárpótol :)
  • who am I 7 #7
    hamletet akarsz moziba? minden szól valamiről, kinek mi az érdekesebb, fontosabb történet - ami meg szubjektív...meg az is, h ki mennyit hajlandó adni érte. én azt mondom, h mozi - könnyed szórakozás és/vagy látvány lenne a lényege. most úgy tűnik védem őket, de az utóbbi 15 évben nem csináltak olyan filmet, ami tetszene :D:D:D erre a bosszúállókra azt mondom, h 1x megéri kiadni rá a pénzt szórakozni (akinek van kedve), nincs ezzel semmi. én személy szerint megértem ezt a nézőpontot és nem ítélem el, én nem adok érte pénzt szerintem :)
    Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2014.11.14. 10:46:24
  • Hedgehunter #6
    Az a fos szenzaciohajhasz cim !!!! Edes istenem.. :)

    A film 10-es lesz egyebkent..
  • gombabácsi #5
    szerintem meg nem is látványosak ezek a filmek...
  • fergusonpapa #4
    ez nem csak látvány :)
  • Narxis #3
    "There are no strings on me."

    Brutáljó lesz ez a film, már a trailer überel mindent.
  • Serutekin #2
    Most ennek van a kora. Az emberek látványért mennek a mozikba. Azért kicsit már nekem is hiányoznak a történettel rendelkező filmek :)
  • Krinyo #1
    Unom már. Belefáradtam ebbe a sok szarba. Ki kellett mondanom, sorry :D