Szekeres Viktor

Jóformán Magyarország és Amerika láthatja utoljára az új Marvel-filmeket

Ha továbbra is pikkel ránk a Disney, az utolsók között láthatjuk az új Marvel-filmeket.

A Marvel Studios pár napja jelentette be, hogy milyen képregényfilmeket tervez bemutatni a Disney stúdió gyártásában. A bejelentés keretében arról is szó volt, hogy ezek a filmek mikortól lesznek láthatóak Amerikában, s most az is kiderült, hogy a 2020-ig elkészülő produkciók melyik napon kerülnek bemutatásra a világ többi részén.

Tartva az eddig megszokott ütemtervet, a legtöbb Marvel-film 8 nappal az amerikai bemutató előtt kapja meg a világpremiert, ami azt jelenti, hogy a legtöbb piacon ekkor kerülnek mozikba az alkotások. Az Amerika kapitány 3 2016. április 29-től, a Doctor Strange 2016. október 26-tól, A galaxis őrzői 2 2017. április 28-tól, a Fekete Párduc 2017 október 27-től, a Bosszúállók 3 2018. április 27-től, az Inhumans 2018. október 26-tól, a Bosszúállók 4 pedig 2019. április 26-tól. Mindössze a Thor 3 és a Captain Marvel fog egyszerre debütálni az amerikai és nemzetközi piacokon, előbbi 2017. július 28-án, utóbbi pedig 2018. július hatodikán.

Alapból Magyarországra is a fenti dátumok vonatkoznának, de mint ismeretes, hazánk még mindig a Disney késleltetett embargóját élvezi a kamerázó kalózok miatt, így a legtöbb Disney-s világpremiert, így a stúdió Marvel-filmjeit is, már egy ideje a világpremierhez képest 2 hetes késéssel láthatjuk. Arról nincs hír, hogy ezt a büntetést meddig kívánják fenntartani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)