Szekeres Viktor

Megérkezett a Grumpy Cat-film előzetese

Végre mozgásban is láthatjuk a nethíres macskát, Grumpy Catet, a róla szóló filmben.

Amerikában a Lifetime csatorna karácsonykor mutatja be a Grumpy Cat's Worst Christmas Ever című tévéfilmet, melynek eddig csak a plakátjait láthattuk, de most végre lehullott a lepel arról, hogy miképpen is akarják "használni" a netszerte ismertté váló macskát, Grumpy Catet. A lenti képsorokból például azonnal kiderül, hogy poénok ide vagy oda, a filmet abszolút a családi közönségre, a fiatalabbakra lőtték be.


A Grumpy Cat's Worst Christmas Ever forgatókönyvét Tim Hill és Jeff Morris írta, utóbbi pedig a rendezést is elvállalta annak ellenére, hogy ez mindössze a második munkája a kamerák mögött (az első rendezése a 2006-os Mit műveltél? volt). A film főszereplője Aubrey Plaza, bár ő csak hangja révén lesz jelen, mellette pár ismert arc mellett (Daniel Roebuck, Russell Peters) jobbára ismeretlen színészekkel találkozhatunk. Már persze akkor, ha megnézzük a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • madox007 #2
    és miért egy nő szinkronizálta? :S :S én mindig férfi hanggal képzeltem el.. :S
  • endrev #1
    Hát így elég gáz, mert komolytalan, ahogy mozgatják a macskát. Nem, nem tudták volna CG-vel beszéltetni és bemozgatni, hogy hiteles legyen!