Szekeres Viktor

Magyar szinkronos előzetessel büntet a Bosszúállók 2

Végre hallhatjuk, milyennek képzelik el itthon Ultron hangját.

Alig pár nappal a Bosszúállók - Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) előzetesének megjelentetését követően megérkezett a szinkronizált verzió is. Az eredeti trailer alig pár nap alatt már több, mint 47 millió találatnál tart a YouTube-on, s valószínűleg a hazai változat is igen kiemelkedő nézettséget fog produkálni, s ezen adatokból valószínűsíthető, hogy a film talán még az előző rész gigantikus bevételeit is felülmúlhatja.


S ez még mindig csak a kezdet, hiszen a Marvel alig pár órája jelentette be a Bosszúállók-sorozat harmadik és negyedik epizódját, az Avengers: Infinity War Part I-et és az Avengers: Infinity War Part II-t - a kor divatjának megfelelően tehát az "utolsó" részt" két részletben nézhetik majd meg a rajongók. A Bosszúállók 3 premierjére 2018. május negyedikén, míg a negyedik epizódéra 2019. május harmadikán fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #14
    Robert Downey Jr. szinkronhangján nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. Amióta tudok angolul és németül, az angol és német nyelvű filmekhez már felirat sem kell. Nagyon régóta nem nézek (magyar) szinkronosan filmeket. Úgy látom, jól teszem. Bár ha nem lenne mihez viszonyítanom, akkor gondolom, nem zavarna...

    Kezd olyan lenni a filmek szinkronja, mint a játékok szinkronja. Kb. mintha felolvasnák a szöveget kisiskolás szintű beleéléssel. Ez régen csak szórványosan fordult elő B-kategóriás filmekben. Talán ezért volt vicces legfőképp Ultron hangja, de szerintem is lényegesen jobban illik hozzá az a hang, amit a filmkészítők adtak neki.
  • Angelus1991ster #13
    Bolba Tamás hangja nagyon illik ehhez a pinokkió robothoz. Nem értem mi ez a felháborodás. Tinédszer hang sokkal félelmetesebb, egy mélyebb hang sokkal idegesítőbb ez esetben.
    Kit javasolnátok? Lux Ádámot? Haás Vander Pétert? Gáti Oszkárt?

    Te! előttem szóló, írjad le a három nevet.

  • Svlad Cjelli #12
    Azta mekkora fail ez a Ultron hang!!! Te jo eg, csak igy fejbol tudok 3 masik szinkronszineszt aki ezt sokkal jobban megsinalta volna...
  • NiGhTM4R3 #11
    Ennyi erővel egy kislány is szinkronizálhatná Ultront.

    Na jó, tekintsük ezt az előzetest meg sem történtnek, nézzük meg eredeti hanggal újra és lépjünk tovább.
  • tomboy013 #10
    Jézusom mi ez a hangszín? :D
  • Powerman5000 #9
    mehet a büntetés topikba
  • TVelvet #8
    hat ez valami kegyetlen szar szinkron :D nem szeretem a szinkronos filmeket ajánlom a véglegesben ne ez legyen.
  • szomferi #7
    más csapat csinálja a trailerre szinkront, mint a véglegeset, szóval pánikra semmi ok, jó lesz ez (Scarletnek se ez a hangja)
  • Axlkenobi #6
    Ez csak egy trailer szinkron. A végleges változatban, ha minden igaz, Hirtling István lesz Ultron hangja.
  • Serutekin #5
    Na ez a szinkront is elmagyarkodták :D Gratula