Szekeres Viktor

A galaxis őrzői az év második legsikeresebb filmje lesz

A galaxis őrzői bevételek alapján pár nap múlva fellép az idei toplistán a Transformers negyedik része mögé.

Egy dolog, hogy A galaxis őrzői sok embert érdekelt, azonban a film minőségét és a nézők pozitív hozzáállását nem ez jelzi, hanem az, hogy a sikere hosszú távú. Már több, mint két hónapja volt a premier, de a bevételek még mindig szép tempóban gyarapodnak, így történhetett meg az, hogy a film 327 milliós amerikai és 405 milliós Amerikán kívüli bevételével már az Amerika kapitány: A tél katonáját is megelőzte összesítésben. (Sok mindent elmond az az adat, hogy a nagyjából ugyanakkora, 94-95 milliós nyitóhétvégét követően a film 327 millióig jutott el hazájában, míg az Amerika kapitány 2 "csak" 257 millióig.)

A 733 millió dollárnál tartó A galaxis őrzői nemsokára a 746 milliós világteljesítménynél járó X-Men: Az eljövendő múlt napjait is meg fogja előzni, s az is csak napok kérdése, hogy 757 millió dollárral az összesített toplista második helyén álló Demóna behódoljon. A nemzetközi előretörés egyébként természetesen a kínai bemutatónak köszönhető, melyre pár hete került sor. Az ázsiai országban már 69 millió dollárnál jár a képregénymozi, s az előrejelzések szerint könnyedén eljut 100 millióig.

Az eredményeket elnézve minden bizonnyal sokan sajnálják, hogy a második rész csak 2017. július 28-án kerül bemutatásra az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!