Szekeres Viktor

Az egyik legkeresettebb színészt két szuperhősfilm is gonosznak szerződtetné

A Marvel és a DC is Tom Hardyt akarja megszerezni.

Tom Hardy eddig is napjaink legkeresettebb színészének számított, ami azonban szerencsére nem csak azt jelenti, hogy szuperprodukciókban szerepelt (Eredet, Mad Max 4), hanem kisebb filmekben (a remek Locke), sőt, még tévésorozatokra (Peaky Blinders) is futotta az idejéből. Hardy talán legismertebb szerepe azonban A sötét lovag: Felemelkedésben Bane figurája volt, s most ismét képregényes gonosztevőt akarnak faragni belőle - a gond csak az, hogy a DC és a Marvel egyszerre gondolt ilyesmire.

Arról már pár napja hírt adtunk, hogy a Warner bejelentette képregényes terveit az elkövetkező 5-6 évre, s hogy Tom Hardyt szeretnék viszontlátni a The Suicide Squadban. De persze a Marvelnek is hasonló rugóra jár az agya, hiszen miután júniusban arról volt szó, hogy a színész a Doctor Strange főszerepére esélyes, most a The Wrap arról értesült, hogy a 20th Century Fox is elkezdett udvarolni neki, hogy legyen a címszereplő rosszfiúja az X-Men: Apokalipszisnak (X-Men: Apocalypse), vagyis En Sabah Nur. Vagy ez, vagy az, a kettő együtt minden bizonnyal nem fog menni. S nem csak azért, mert két külön képregénykiadóról van szó (ez nem lenne akadály), hanem mert mindkét film 2016-os premier lesz és valószínűleg a forgatásaikat nem lenne könnyű összehangolni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Azt a szerepet egyébként is bárki eljátszhatta volna, maszkban is volt, és egyébként sem volt egy véresen komoly drámai szerep.
  • Ender Wiggin #1
    Bane-ből már sikerült neki Nolannal közösen törpe, búza, brit lakájt csinálni.