Szekeres Viktor

Megvan a Minecraft-mozifilm rendezője?

Tapasztalt filmesre akarják bízni a Minecraft-mozifilmet.

A gyártó stúdió Bros. Shawn Levyvel folytat tárgyalásokat annak kapcsán, hogy ő legyen a rendezője a tervezett Minecraft-mozifilmnek. Ha valakinek nem lenne ismerős Levy neve, akkor csak nem szokta figyelmesen olvasni a stáblistát, hiszen olyan sikereket dirigált korábban, mint a Vasököl, az Éjszaka a múzeumban és annak folytatásai, vagy a Tucatjával olcsóbb. A rendező tavaly a Gyakornokokkal bukott egyet, idén pedig a sikerre ítélt Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka előtt még bemutatásra került tőle a viszonylag kicsit szóló This Is Where I Leave You.

A több, mint 100 millió regisztrált felhasználóval rendelkező játékról szóló filmet a Warner Bros. Pictures stúdió fogja készíteni, mely A Lego-kalandot is gyártotta - nem véletlen, hogy a sikeranimáció egyik producere, Roy Lee ebben a filmben is részt fog venni. Egyelőre még sem szereplői nincsenek a filmnek, sem premierdátuma, de legalább azon már agyalhatunk, hogy akarhatják megragadni a Minecraft esszenciáját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    én meg a magyar címek alapján azt sem tudom, hogy hány óra...
  • Zombee #1
    Azért ezek a sikerfilmek nem olyanok, ahol az ember izgatottan bogarássza az alkotók névsorát. Bár én csak az Éjszaka a múzeumban első részét láttam. De az elég is volt, a Vasököl nem érdekel, a Tucatjával olcsóbb pedig még hidegen is hagy. Egyik sem tőle lett sikeres.