Szekeres Viktor

A Gotham hivatalosan is sikeres sorozat

A Gotham készítői most már elkezdhetnek hosszabb távra tervezni.

Amerikában a Fox csatorna meg sem várta a Gotham című tévésorozat negyedik részének a nézettségét és bejelentette, hogy további hat epizódot rendelt a széria első szezonját kibővítendő, ami azt jelenti, hogy az idei évad minimum 22 részből fog állni. Mint arról már korábban beszámoltunk, nézettség szempontjából remekül teljesített ősszel a Gotham. A Denevérember világában, az ifjú Bruce Wayne szereplésével készített széria első részére 8 millióan voltak kíváncsiak, s ami még ennél is fontosabb, a pilot epizód ratingje a 18-49 évesek körében 3.2 lett. Mindez ráadásul igen komoly vetélytársak ellen (The Voice, The Big Bang Theory) született.

A folytatásra természetesen apadásnak indult a nézettség, de ez természetesen folyamat, hiszen nincs olyan sorozat, ami mindenkinek tetszene, bár az gyakran előfordul, hogy a második vagy harmadik epizódra több néző érkezik, mint amennyi távozik, így a nézettség is növekedő tendenciát kezd mutatni. A Gotham hétfőn adásba került negyedik részét 6,3 millióan látták Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    +1
  • endrev #1
    Hát izé... Gyakorlatilag ez egy kamu Gotham-sorozat, pusztán kacsintanak a Batman-univerzumra. Bruce Wayne még gyerek, ahogy a Macskanő is, a Pingvin még egy fiatal pszichopata, Joker pedig egy tömzsi százkilós (nem az, akit elkapnak, az inkább 150). Más kacsintás nincs az első részben.

    Egyszerű krimisorozat, ami gyakorlatilag bármilyen más környezetben is játszódhatna, csak azért játszódik Gotham-ben, hogy ne akárhol játszódjon, mondjuk Detroitban. Hát ehhez csak gratulálni tudok, meg ahhoz is, hogy elegen megeszik ezt a maszlagot. :D