Szekeres Viktor

További ismert rosszfiúk jönnek Bruce Wayne tévésorozatába - videó

Victor Zsasz és Harvey Dent is érkezik a Gotham című tévésorozatba.

Az Amerikában ősszel bemutatott Gotham című tévésorozatban, melynek Jim Gordon fiatal énje a főszereplője (de benne van a 12 éves Bruce Wayne is), már eddig is több olyan karakter mutatkozott be, akiket képregényes emlékeinkből, vagy a mozis képregény-adaptációkból ismerhetünk. A nézők többek között láthatták a leendő Macskanőt és Pingvint is, de a két kiemelt szereplő mellett mellékszerepben már feltűnt Méregcsók és Rébusz fiatalkori énje is.


Minden jel arra utal, hogy a továbbiakban sem kell nélkülöznie a rajongóknak a "neves" karaktereket, hiszen a fenti évadelőzetesben például feltűnik Victor Zsasz is, de a FOX csatorna már azt is bejelentette, hogy nemsokára csatlakozik a szériához egy bizonyos Harvey Dent is, akiből, mint azt jól tudjuk, később Kétarc válik.

Persze ez mind szép és jó, de a legszebb és a legjobb akkor lenne, ha már tudnánk, hogy itthon mikor kerül bemutatásra a Gotham.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #2
    Butaságokat beszélsz.
  • Sir Quno Jedi #1
    Mindig ezek az ultragáz "előzmény" sorozatok. Persze, mivel nincs pénzük a valódi zúzásra, így betolnak csomó noname kölköt, hogy na majd belőle LESZ (húúúúúúúúú) egyszer ez, vagy az a nagymenő szuperhős/szuperbűnöző. Gratulálok. Ennél szánalmasabb próbálkozás nem is kéne, hogy leégessék még jobban a képregényfilmeket. Gyakorlatilag a pofánkba tolhatják a Barátok Közt-öt, csak a neveket kell lecserélni, hogy magunk alá szarjunk az izgalomtól?! Pl. a kopasz lehetne Lex Luthor, a Géza Dare Devil, Vili bácsi Obi Van és Magdi Anyus Joker, akit simán halottnak hisznek, de visszatér...

    A leendő Pingvin, ezen felröhögtem!