Szekeres Viktor

Csúszik A LEGO-kaland 2, helyett a LEGO Batman-mozifilm érkezik

Mégsem láthatjuk 2017-ben a LEGO-kaland folytatását, helyette egy Batmanra koncentráló film jön.

Az idei év egyik legnagyobb sikere Amerikában A LEGO-kaland volt, így nem okozott különösebb meglepetést, amikor a Warner bejelentette, hogy 2017-re elkészítik a folytatást. A Heat Vision értesülései szerint azonban változott a terv, ugyanis a stúdió egy második rész helyett inkább A LEGO-kaland egyik közönségkedvenc karakterére épülő filmet mutatna be 3 év múlva - természetesen Batmanről van szó. (A LEGO Batman karakter sikerének egyik titka, hogy Will Arnett, a szinkronhang, zseniálisan hozta Christian Bale orgánumát - erről természetesen az lemaradt, aki szinkronnal nézte a filmet.)


A szóló LEGO-Batman mozifilmet A LEGO-kaland animációs főnöke, Chris McKay rendezné Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln, a vámpírvadász) forgatókönyve alapján, s a felgyorsított produkciónak köszönhetően ez lenne az a film, amit megnézhetünk 2017. május 26-tól, s ennek megfelelően A LEGO-kaland 2 valamikor a 2017-es premierdátum utánra csúszna.

És ha már LEGO, azt sem érdemes elfelejteni, hogy 2016. szeptember 23-án kerül mozikba a Ninjago-film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • madox007 #1
    nem igazán hoz lázba.. az első lego kaland is olyan rossz volt h a gyerek lazán felállt mellőle az első fél óra után... nem értem miért istenítik annyira... az egész béna.. a karakterek érzelmetlen arckifejezései és darabos mozgásuk nézhetetlenné teszik a filmet.. bár tény h volt kb 2 poén amin nevettem is... A látvány pedig messze alul marad a nagy stúdiók minőségi animációs filmjeitől...