Szekeres Viktor

Két igen vicces sorozatot folytat a magyar Comedy Central

Őrült kocsmárosok és animált erdővédők érkeznek az ősszel a Comedy Centralra.

Beteges ősz elé néz a Comedy Central - kezd a csatorna sajtóközleménye. És ez nem túlzás, hiszen egyrészt a Felhőtlen Philadelphia egoista, iszákos és minden szempontból visszataszító hősei tovább folytatják üzelmeiket a hamarosan érkező kilencedik évadban. Másrészt pedig új szezonnal köszönt be a csatorna legújabb animációja, az egy nemzeti park lökött munkatársainak életét bemutató Brickleberry is.

A Felhőtlen Philadelphia 9. évados premierjére október 17-én pontban éjfélkor fog sor kerülni, vagyis gyakorlatilag már október 18-án, míg a Brickleberry második évada pár nappal korábban, október 14-én 23 órakor fog debütálni. És aki szereti ezeket a sorozatokat, az minden bizonnyal örülni fog annak a hírnek is, hogy a jelen évadok kifutását követően is lesz mindkettőnek folytatása, hiszen Amerikában előbbinek már a 12. szezonja is berendelésre került, utóbbinak pedig jelenleg a harmadik évada van műsoron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bunny #2
    Miért a Brickleberry jobb? Pár részt néztem belőle, de nem érte el az ingerküszöböm. Mindegy, az értelmes sorozatokat úgyis a netről szedi le az ember felirattal.
  • Serutekin #1
    Nem tudom ki tud nevetni egy olyan szarkupacon, mint a Felhőtlen Philadelphia... Alantas ostoba mélyproletárok bohóckodnak fél órában.... Ez inkább szánalmas mint vicces... Olyan mintha értelmi fogyatékosokat nevetnék ki. és már a 9 évadnál tart, Jézusom...