Szekeres Viktor

District 9-szerű scifisorozatot láthatunk novembertől

Újabb scifisorozat kerül bemutatásra az AXN-en.

Rossz csillagzat (Star-Crossed) címmel november 8-tól szombatonként 15:00-kor lesz látható az AXN-en a csatorna legújabb sorozata. A romantikus scifit alig pár hónapja mutatta be az amerikai CW csatorna, s a sorozat 13 epizódot ért meg, nem kapta meg a 2. évad vonatkozó berendelését. A Rossz csillagzat azért is tarthat érdeklődésre számot itthon, mert története részben a District 9 sztorijára hasonlít - természetesen a tévés lehetőségekhez mérten, egy tinédzser közönséget megcélozva.


A sorozata története földönkívüli lények Földre érkezéséről szól, azonban ezúttal szó sincs invázióról. Az emberek azonban félreértik az idegenek szándékait és lerohanják őket. Mi tíz évvel az Érkezést követően kapcsolódunk be a történetben, amikor is az addig egy demilitarizált szektorban őrzött földönkívülieket először engedik ki az emberek közé, ugyanis egy bizottság kiválasztott hét fiatalt, hogy ők tanulmányaikat egy földi középiskolában kezdhessék meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #6
    lehet olcsón kapják és garantálni tudják,hogy végig leadják :)
  • Herold #5
    Elkaszált sorozatokat mi a fasznak vesz át az AXN?
  • xido #4
    Ja hogy ráadásul embernek néznek ki,mint anno a Roswell-ben..ekkora bakot lőni...
  • Angelus1991ster #3
    Hát igen , a serdülő fattyaknak készült sci-fi" , inkább legyen a dízni csatornán, ugyis ott megy az egyszer-kétszer felvett szemét.
  • sárkánylovag #2
    Nagy sci fi fan vagyok, de 2 rész után abbahagytam.
    Abban hasonlít a dictrict 9 re hogy itt is egy városrészbe vannak bezárva az ufók, de csak ennyibe ... szirupos Gimi romantika az egész, tini lányok kedvence lesz ez kétségtelen, bár azok meg nem néznek Sci Fi-t :) Amerikában sorra nyílnak meg az íjász táborok mert lányok tömegei játszanak éhezők viadalát, most majd a "szerelmes vagyok egy jóképű ufóba" táborok fognak megnyílni ? ;)

    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.12. 10:15:22
  • BaliBoy #1
    Ez District 9-ra hajaz??????????????????????????????????????????????????????????????
    Ez most komoly? Inkább a Szívek szállodájára. Remélem hamar megbukik.