Szekeres Viktor

Nem minden hős lesz benne az Avengers 3-ban?

Egyesek szerint a Bosszúállók harmadik része teljes egészében Vasemberre épülne.

Még legalább 3 év választ el minket a Bosszúállók harmadik részének (Avengers 3) premierjétől, szóval addig még sok minden változhat, de pár napja az a pletyka ütötte fel a fejét, miszerint a Marvel Studios két részben fogja bemutatni a filmet. Ezzel a stúdió olyan alkotások nyomában próbálna járni, mint az Alkonyat, Az éhezők viadala vagy a Harry Potter, melyek utolsó részeit azok gyártói ugyancsak két részletben prezentálták.

Azonban a Badass Digest rögvest cáfolni próbálta a híresztelést, mondván, ezt a színészek elfoglaltsága miatt a lehetetlenséggel határos lenne kivitelezni. A netes lap úgy tudja, hogy az igazsághoz sokkal közelebb áll az a verzió, hogy a Bosszúállók harmadik része nem két részből fog állni, csak felvezet "valami nagyobbat". A lap úgy spekulál, hogy mivel Robert Downey Jr. szerződése csak egy harmadik Bosszúállók-filmre szól és egyelőre nincs szó arról, hogy lenne Vasember 4, ezért a Disney a harmadik Avengers-mozit szinte teljes egészében Tony Stark karakterére és alteregójára építené, s mellette mindössze másodlagos karakterek, valamint a Harmadik Fázis újoncai tűnnének fel. A kiemelt hősök (Amerika kapitány, Thor, Fekete Özvegy, Hulk) pedig kihagyná az Avengers 3-at, s egy másik projektben tűnnének fel együtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    Az Avengers nem filmes találmány, elég hosszú képregényes múltra tekint vissza.
  • Zombee #10
    Emlékezz vissza az Ál/Arcra! :)
    A saját felesége sem tudta, hogy Travolta helyett a Travolta fejű Cage dugja :)
  • BrockSamson #9
    Attol fugg mihez szokott az ember: a kepregenyekben nem ritka, hogy ennel otszor tobb hos is feltunik egy tortenetben. Am az valo igaz, hogy egy filmet nehezebb osszetartani es jol megirni ennyi szereplovel.
  • Józsibácsi #8
    Az nagyon nem baj, úgyis túlzás volt a sok szuperhős egy filmben... Valószínűleg rájöttek már és belátták, ha ezt fokoznák, garantált bukás lenne... okosabb dolog inkább kicsit csökkenteni... valójában egy szuperhős is elég egy filmbe, hiszen hány és hány szuperhősös sikerfilm van egy árva szuperemberrel benne. Nemde?
  • Nebojsa1982 #7
    Remélem nem mennek el ebbe a szinészcsere irányba. Akkor már inkább haladjunk a történettel, örökölje meg valaki más a Vasember páncélt. A karaktert nem tudja más eljátszani, illetve el tudná. De pl Ace Ventura sem lenne az igazi Jim Carrey nélkül. Remélem a Disney átlép ezen a problémán és a saját MarvelCinematicUinevers-n belül a fejlődés útjára lépnek.
  • Ender Wiggin #6
    És az arca mellett a hangja, magassága, testalkata is megváltozik majd, ahogy kell. Uramisten, de béna a filmipar...:-D
  • BrockSamson #5
    Ide egy Secret Invasion kellene, bar abba meg pont Tony Starknak nem volt sok beleszolasa.
  • Szefmester #4
    Azon sem lepődnék meg, ha ez a rész egy amolyan önsajnálatba bújós alkesz Starkos rész lesz a végén egy durva sérüléssel, és a stáblista utáni jelenetben meg leszedik a kötést a fejéről és az új színész fog meglepődni a megjelenésén egy hanyag "Hát ez az ábrázatot még szoknom kell majd a tükörben reggelente!" beszólással.
  • grebber #3
    Fasza a legjobbak voltak benne a hősök erre kiszedik őket, ehhez csak gratulálni tudok nekik
  • zetortraktor #2
    Robert Downey Jr. meggondolta magát

    Te meg mindent elhiszel. (De ha tárgyalják, akkor az azt jelenti, hogy nem biztos, hogy lesz. És az, hogy lesz, kábé egyértelmű. Max nem vele.)