Szekeres Viktor

Csúnyán besült Nicolas Cage, Reese Witherspoon és Adam Sandler új filmje

Három sztár új filmje okozott komoly csalódást bevétel tekintetében hétvégén.

Nem a nagy nevű színészeké volt az amerikai mozis hétvége, ugyanis három, korábban közönségfilmekkel sikert sikerre halmozó színésznek szerepelt igen gyengén az új filmje. Nicolas Cage a Left Behind feldolgozásának főszereplője volt (itthon az eredetit Az otthagyottak címmel láthattuk), de a filmnek nem sikerült megszólítania megfelelően sem a vallásos közönséget, sem a popcorn mozik híveit, mindkét nézőseregnek csak egy-egy szeletét megszerezve debütált 1825 moziban 6,3 millió dollárral a hétvégén.


A Cage-film nyitánya a 3000 dollárt meghaladó vászonátlaggal persze még így is sokkal jobb volt, mint a Reese Witherspoon főszereplésével készített The Good Lie-é, mely 461 moziban még 2000 dolláros vásznanként átlagbevételt sem hozott össze, mindössze 841 ezer dollárral nyitott.


Még ennél is kevesebb, mindössze 17 moziban kezdték el játszani a Juno és Az egek ura rendezőjeként befutó Jason Reitman új filmjét, a Men, Women & Childrent, melynek egyik főbb szereplője Adam Sandler volt. Az alkotás kifejezetten botrányos, 47,5 ezer dolláros bevétellel debütált hétvégén. A hangsúly persze nem az alacsonyabb bevételen van, hiszen az egy maroknyi moziban természetes, hanem azon, hogy általában a kevés kópiaszámot magas mozikra levetített átlagbevétel szokta kísérni, azonban itt erről szó sem volt, ez a mutató 3000 dollár alatt maradt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirBubu #1
    "...a Men, Women & Childrent, melynek egyik főbb szereplője Adam Sandler volt. Az alkotás kifejezetten botrányos, 47,5 ezer dolláros bevétellel debütált hétvégén."

    A.Sandlert tekintve még ezt is sokallom, botrányosan soknak találom