Szekeres Viktor

Itt a Grumpy Cat-film plakátja

Karácsonykor kerül bemutatásra a nethíres macskáról, Grumpy Catről szóló film.

Úgy tűnik, hogy Hollywood versenyt kezdett űzni az olyan filmes "adaptációk" készítéséből, melyeknek alapja egy szimbólum, márkanév, vagy olyan figura, melyhez alapvetően az égvilágon semmilyen történet nem köthető. Elég csak az elmúlt évek társasjátékos filmjeire gondolni (pl. Csatahajó), vagy akár az előkészületben lévő Space Invaders és Tetris-filmekre. Persze, miképp azt az idei év egyik legkreatívabb alkotása, A Lego-kaland is bebizonyította, nem kell félnünk az efféle produkcióktól, hiszen az csak előnyükre szolgálhat, hogy a készítők teljesen szabad kezet kapnak a történetet illetően.

A legújabb ilyen megfilmesített "IP" a Grumpy Cat lesz, melynek alapján egy, az internet lévén híressé váló macska adja. Az állat által ihletett film azonban szerencsére nem moziba készül, hanem mindössze tévés produkció lesz, az amerikai Lifetime csatorna júniusban jelentette be, hogy elkezdődött a Grumpy Cat's Worst Christmas Ever forgatása, melynek premierjét természetesen karácsonyra fogják időzíteni. Előzetessel egyelőre még nem szolgálhatunk, azonban a film első plakátját már meg lehet nézni. A forgatókönyvet Tim Hill és Jeff Morris írta és a hírek szerint a cica hangját Aubrey Plaza szolgáltatja.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #1
    Nagyon váároooos!!! :DDDD

    Grumpy Cat pofija kiváló ironikus és szarkasztikus humorú beszólások segédeszköze volt, egy ilyen film (már azok esetében, akik képesek az irónia és szarkazmus megértésére, vannak ugyebár olyan súlyos esetek is nem kevesen, akik nem képesek rá) hatalmas fetrengős röhögést ígér.