Szekeres Viktor

Leonardo DiCaprio nem lesz Steve Jobs

Leonardo DiCaprio passzolta Steve Jobs szerepét és következő filmje után hosszabb szabadságra megy.

Áprilisban derült ki, hogy Danny Boyle rendezheti a sokak által nagyon várt, Aaron Sorkin által jegyzett, különleges formátumú Steve Jobs-mozifilmet, aminek főszerepére akkor Leonardo DiCaprio tűnt legesélyesebbnek. Nos, úgy tűnik, hogy a színész mégsem fogja eljátszani az Apple 2011-ben elhunyt társalapítójának szerepét, ugyanis a The Hollywood Reporter arról értesült, hogy DiCaprio kiszállt a projektből.

A lap úgy tudja, hogy mindennek az az elsődleges oka, hogy DiCaprionál prioritást élvez Alejandro Gonzalez Inarritu előkészítés alatt lévő westernfilmje, a The Revenant, melynek forgatását követően a színész nem akar azonnal új filmbe vágni, hanem tervei szerint egy hosszabb pihenőt utal ki magának. A THR úgy tudja, hogy DiCaprio helyére olyan színészek kerülhetnek, mint Matt Damon, Ben Affleck, Bradley Cooper vagy Christian Bale - utóbbit egyébként a korábban rendezőnek kiszemelt David Fincher is kapacitálta Jobs karakterének eljátszására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsoltee_a_bator #3
    Amig eladhato, addig csinaljak. Altalaban nem filmmuveszeti urt probalnak betolteni. Ha kell, lesz sorozat meg spinoff, stb.
  • Linkout #2
    én se értem miért kell újabb film. ashton gyerek jó is volt benne.
  • CairoJack #1
    Volt már egy Jobs film, a címe is ez volt. Ashton Kutcher játszotta SJ-t. Nem is volt rossz film, igaz semmi extra. Most tolnak még egyet?? Kicsit feleslegesnek érzem.