Szekeres Viktor

DC-s szuperhős csapat lesz az új tévésorozat középpontjában

Az egyéni szuperhősöket egy egész csapat fogja követni a DC-s tévésorozatokban.

A DC képregénykiadó nem csak mozis univerzumát próbálja bővíteni, hanem a tévéset is. Arrow (Zöld Íjász), illetve The Flash (Villám) már rendelkezik saját tévésorozattal, s nemsokára Supergirl is kaphat egy saját szériát. A következő delikvensről azonban nem egyes számban beszélhetünk, hanem többesről, hiszen az amerikai TNT csatorna tervezi berendelni a Teen Titans (Tini titánok) főszereplésével tervezett széria pilotját Titans címmel.

Egyelőre tehát még nincs berendelés, s ha le is forgatják a pilotot, akkor sem lehet biztosra venni a sorozatberendelést, de hogy a példa is mutatja, a szándék mindenképp megvan rá. Az ráadásul kiderült, hogy a Titans középpontjában Dick Grayson állna, akiből a képregényekben először Robin, majd Nightwing lett. Azt egyelőre még nem tudni, hogy kik lennének Nightwing társai a sorozatban, de valószínűleg köztük lenne Starfire (Csillagfény) és Raven.

A Teen Titans rajongói jelenleg a képregények mellett egy Cartoon Networkös animációs sorozattal, a Tini titánok, harcra fel! (Teen Titans Go!) cíművel kénytelen beérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Villain-banda... gratulálok! De a cikk értelmi szerzőjének is, mert az tényleg Deathstroke. A lánya viszont régen tagja volt a Titánoknak.
  • db91 #1
    Ehhez képest sikerült Deathstroke-ról, meg az egyik villain-bandáról képet betenni...