Szekeres Viktor

Folytatódhat az Egy rém rendes család

Bud Bundy és új családja történetével folytatódhat az Egy rém rendes család.

Lehet, hogy a Bundy-család visszatér a tévéképernyőre? A Sony tévéstúdió ugyan nem erősítette meg az E! információit, de lap úgy tudja, hogy elkezdtek tervezgetni egy Married... With Children-spinoffot, vagyis egy afféle folytatást az Egy rém rendes családhoz. Bár a projekt még meglehetősen gyerekcipőben jár és még forgatókönyvvel sem rendelkezik, az E! úgy értesült, hogy a komédia történetének középpontjában az azóta felcseperedett Bud Bundy (és új családja) lenne, akit ismét csak David Faustino alakítana.

A Ron Leavitt és Michael G. Moye által készített kultikus széria 1987-ben mutatkozott be a tévében és 11 évadon át tartott. A főszereplők közül mind Ed O'Neill, mind Katey Sagal, mind pedig Christina Applegate igen ismertté és elég gyakran foglalkoztatott színésszé vált, Faustino volt az egyetlen, aki nem futott be nagyobb karriert. Arról nincs hír, hogy a spinoff megvalósulása esetén a többi Bundy feltűnne-e a sorozatban, de huzamosabb ideig valószínűleg nem látnánk őket, hiszen O'Neillnek jelenleg saját sorozata van, s valószínűleg Sagal sem lesz sokáig munka nélkül a Sons of Anarchy befejezését követően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #7
    Ez való igaz.
  • Wolf017 #6
    Nem hiszem.
  • thegodhimself #5
    én vagyok az egyetlen aki dugta volna peggy-t?
  • Skyline #4
    Al Bundy FŐszereplése nélkül feldughatják...
  • Zabber #3
    Ha jól emlékszem pár éve már volt erről szó, csak Kelly lett volna a fő szereplő. Úgy látszik az is csak pletyka maradt.
  • nemcsakizé #2
    Egy idő után csak összejött neki :P
  • W B #1
    Öm... itt egy a hiba. Bud hogy a retekbe szerez nőt? Az egyszerűen képtelenség. Össze omlana a tér és idő kontinum.