Szekeres Viktor

Stallone elkészíti az utolsó Rambo-epizódot

A 2008-as John Rambo után pár évvel Stallone egy utolsó epizóddal befejezi a Rambo-sorozatot.

Korábban már többször felvetődött egy új Rambo-projekt ötlete, hol film, hol pedig tévésorozat formájában. Legutóbb júniusban olvashattunk erről, s most már a tervezett film címe is ismertté vált a ComingSoon.net infóinak köszönhetően, ez pedig nem más, mint Rambo: Last Blood, vagyis Rambo: Utolsó vér. (A cím természetesen az 1982-es első részre, a First Bloodra utal. Ez David Morell regénye alapján készült és akkor még nem szerepelt a főhős neve a címben.

Jelen állás szerint Sylvester Stallone nem csak főszereplője lenne az utolsó Rambo-epizódnak, hanem rendezője is. A történetről nem lehet egyelőre tudni semmit, így az sem ismert, hogy még mindig a James Byron Huggins-féle Hunter című regényt tervezik-e feldolgozni. Egyébként Stallone állt a kamerák mögött másodállásban a 2008-as John Rambóban is, mely ugyan nem lett olyan sikeres, mint a Rocky felélesztése, a Rocky Balboa, de azért tisztességesen termelt: Amerikában 48, a világ többi részén pedig összesen 70 millió dollárt hozott konyhára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #6
    Jo volt a 4. remelem ez is jo lesz...
  • Wittgen #5
    Szükség van arra, hogy Rambo pusztítson, különben az olyan örökbecsű egysorosok, mint:
    "- Mit képzelsz ki vagy te, Rambo?"
    létjogosultságukat vesztik :-)

    Amúgy amondó vagyok, hogy a 4. rész irtó jó lett, többször is megnéztem már. Moziban elsőre sokkolt a realisztikus darálás, volt olyan kb 50-es házaspár - gondolom a faszi fiatal kori emlékei miatt mentek a filmre - akinek a női tagja elhagyta a termet, mert nem bírta a látványt. Pedig a valóság durvább.

    Amúgy szerintem is méltó befejezés lett, felesleges egy ötödik rész (amúgy ha lesz, megnézem), viszont nem lenne Rambo, ha meghalna a filmben.
  • Katalizátor #4
    Részemről kicsit sajnálom, hogy Rambo ekkora pusztító lett (tudom az is Stallone), az első résznek még volt valami mögöttes tartalma is, de az azutániak már csak a daráról szólnak. Mondjuk tán itt az ideje, hogy ebben az epizódban meghaljon, ahogyan eredetileg az elsőben kellett volna neki.
  • Stonee #3
    ahogy Dewri említette, a 4. rész tényleg nagyon élethűre sikerült, méltó folyatás, jó rész. keretbe van vele foglalva a sorozat, mivel a film végén csendben hazatér. az első rész elején úton volt, útnak indult, a 4. rész végén pedig miután megvívta a harcait hazatér. ezért gondolom, hogy remekül lezárt dologhoz nyúlnak hozzá főként a pénz miatt, amit a "Rambo" cím garantál....
    Utoljára szerkesztette: Stonee, 2014.09.14. 20:18:47
  • Zombee #2
    Kíváncsian várom, részemről az esély adva van.
  • Dewri #1
    Szerintem jó lett a 2008as Rambo, végre egy film, ahol a nagy kaliberű fegyver úgy pusztít, ahogy kell. Manapság a realisztikus horrorok a menők, az akciófilmeknél még mindig eléggé a "végtelen tár-látványos robbanások-sebezhetetlen hősök" megoldás a divat. A Ramboban végre volt egy kis "darált hús effekt" is, nemcsak összeestek a rosszfiúk, meg szálldostak egyet a robbanásoktól...