Szekeres Viktor

Megvan, miről fog szólni a Különvélemény folytatása

A Különvélemény-tévésorozat a mozifilm folytatása lenne, és tíz évvel később játszódna.

Nemrég jelentették be, hogy Steven Spielberg producerkedése mellett tévésorozat készül a Különvéleményből (Minority Report), melynek alapján Philip K. Dick novellája jelentette. Mára az is kiderült, hogy a projektre a legjobb ajánlatot a Fox csatorna tette, így náluk készülhet el a sorozat, mely egyelőre még nem kapott berendelést, de a szerződés alapján a csatornának több, mint egymillió dolláros kötbért kell fizetnie abban az esetben, ha nem forgatnák le a forgatókönyv alapján a pilotot.

A The Hollywood Reporter ráadásul azt is kiderítette, hogy berendelés esetén a Különvélemény-sorozat tíz évvel a 2002-es film eseményeit követően játszódna, főhőse pedig egy, a jövőben elkövetésre kerülő bűncselekményeket előre látó prekog lenne, aki elveszti munkáját, így kénytelen normális életet élni. Azonban látomásai nem hagyják nyugodni, így társul egy nyomozónővel, akinek segítségével végére jár az őt gyötrő rejtélyeknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lostprophet #6
    Inkább Person of Interest :D
  • sola #5
    +1 a Firefly-ra
  • nlght #4
    én is szkeptikus vagyok...

    btw manapság a legjobb scifi sorozat a Continuum, sztori szempontjából nagyon bejön, az igaz hogy ebben sem áll hegyekben a CGI, de mégis bejövős
  • Ender Wiggin #3
    firefly? abból már csak öregfiúk (és lányok) meccs lehet.
    sebaj, a lényeg, hogy lehet, hogy lesz még 24 szezon is és mozi is...
  • yesname #2
    Egyetértek. Ez ismét csak egy nyomozós-dráma lesz és nem sci-fi. Utóbbi csak hátteret ad: bukás.
  • grobs #1
    Ez a novella nélkül is nagyon szarul hangzik :( Azzal együtt meg borzalmas. Miért nem adják ezt a pénzt tehetséges embereknek pl. Firefly folyatatásra?