Szekeres Viktor

Megvan az új Top Gun következő írója

Egy még el nem készült film szkriptje hozta meg a Top Gun 2 írójának a megbízatását.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az a Justin Marks fogja írni a Top Gun rebootjának következő verzióját, akinek a szkriptjéből Jon Favreau rendezni fogja nemsokára az élőszereplős A dzsungel könyvét. A Paramount Pictures és Skydance Productions által gyártandó Top Gun 2-t már meglehetősen régóta tervezik tető alá hozni Hollywoodban, eleinte még arról is szó volt, hogy a filmet Tony Scott rendezné, azonban a filmes halál keresztül húzta a gyártók számításait.

Tony Scott szerepvállalásakor arról is szó volt, hogy Tom Cruise visszabújna Maverick karakterének bőrébe, s jelenleg is számolnak a készítők a visszatérésével, azonban mindez csak akkor kerülhet megerősítésre, ha a produkció hivatalosan is zöld lámpát kap. Marks egyébként Peter Craiget váltja a Top Gun 2 író posztján, az első draft ugyanis A tolvajok városa írója nevéhez fűződik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Miért? A holnap határában is kiküldték a csatamezőre úgy, hogy rendes katonai képzése sem volt.
    Egyébként a cikk zagyvaság, hol reboot-ot ír, hol folytatást, Tom Cruise-al nyilván utóbbi lenne.
    SzV szeret idegen szavakkal dobálózni, mint reboot, remake, csak épp sose jó helyen, az értelmének megfelelően használja.
  • Zombee #3
    Mit keresne benne Nicole Kidman?
  • SirBubu #2
    remélem, Nicole Kidman is lesz benne
  • Ender Wiggin #1
    bizonyára maverick nem fog légiharcolni, mert az teljesen képtelen ötlet lenne még a mai agyatlan hollywoodi írógenerációtól is.