Szekeres Viktor

Tévésorozat készül A gyermekkor végéből

Arthur C. Clarke klasszikus scifi regénye alapján készít sorozatot a Syfy.

Az amerikai scifi csatorna, a Syfy a műfaj rajongóinak nagy örömére bejelentette, hogy minisorozatot rendelt be A gyermekkor vége (Childhood's End) című klasszikus alapján. Az Arthur C. Clarke idehaza több kiadást is megért regénye alapján készülő széria a tervek szerint hat epizódos lenne, a forgatókönyvét Matthew Graham írta, a részeit pedig Nick Hurran rendezi majd. A premiert 2015-re tűzték ki.

Ha valaki nem ismerné A gyermekkor vége történetét, íme a hivatalos fülszöveg a hazai kiadásról: A világ nagyvárosai fölött hatalmas űrhajók jelennek meg, és ezzel új korszak veszi kezdetét az emberiség számára. A mind társadalmi, mind technikai szempontból magasabbrendű idegenek békét és jólétet ígérnek a földlakóknak, ám bizonyos korlátokat is szabnak a fejlődésnek. Jóindulatuk és segítőkészségük azonban talán csak álca, máskülönben miért kerülnék a személyes kapcsolatot az emberekkel? Vajon milyen súlyos titkot rejtegetnek?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vamp17 #1
    A fulszoveg kisse csaloka, valami tucat sci-fit sejtet, de nem szabad neki bedolni, jo kis tortenet ez, csak hagyni kell kibontakozni :)

    Kivancsi vagyok amugy, hogy magat a konyv tortenetet mennyire hagyjak meg, vagy inkabb csak az alapszituacio marad...

    Jah amugy szivesen latnek alapitvany filmet, vagy esetleg a halhatatlansag halala sem lenne rossz....:)