Szekeres Viktor

Alapszereplők maradhatnak ki a Trónok harca új szezonjából

Több kulcsszereplő nem lesz benne a Trónok harca új szezonjában.

A rajongók már jó ideje tanakodtak azon, hogy a Trónok harca (Game of Thrones) című HBO-sorozat készítői miképpen fogják megoldani a regények negyedik és ötödik kötetének adaptációját, ugyanis a könyvek szerkezete miatt ez nem túl egyszerű feladat. Nos, némi elképzelésünk mostantól lehet a kérdéskörrel kapcsolatban, ugyanis Kristian Nairn (Hodor) kiderült, hogy Hodor és Bran karaktere egyáltalán nem fog feltűnni a negyedik évadban, s mindössze az ötödik szezonra térnek vissza a fantasyben.

A pletykák szerint egyébként rajtuk kívül is lesznek olyan szereplők, akiket nem, vagy csak nagyon keveset fogunk látni az új szezonban, de szerencsére bőven lesz megismerésre váró új karakter. Többek között érkezik Alexander Siddig, aki Doran Martellt alakíthatja, Oberyn bátyját, Toby Sebastian lesz Trystane Martell, Doran fia, Nell Tiger Free játszhatja Myrcella Baratheont, Cersei Lannister és Robert Baratheon legidősebb lányát, akinek valójában persze Jaime Lannister az apja. S ugyancsak a Doran Martell-féle szálban fog szerepelni DeObia Oparei, mint Areo Hotah. Mellettük feltűnik még Enzo Cilenti Yezzan szerepében, Jessica Henwick, mint Nym Sand, Rosabell Laurenti Sellers Tyene Sandként, Keisha Castle-Hughes Obara Sandként valamint Jonathan Pryce High Sparrow szerepében.

Frissítés: Hírünk megírását követően kiderült, hogy Nairn nyilatkozata, miszerint "nem fognak szerepelni" a szezonban, nem vonatkozik Bran karakterére, ugyanis Isaac Hempstead Wright azt mondta, hogy ő benne lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • slemo #2
    "Nos, némi elképzelésünk mostantól lehet a kérdéskörrel kapcsolatban, ugyanis Kristian Nairn (Hodor) kiderült, hogy Hodor és Bran karaktere egyáltalán nem fog feltűnni a negyedik évadban, s mindössze az ötödik szezonra térnek vissza a fantasyben."

    Még jó, hogy jövőre az 5. évad lesz. :D
    Nem kell kiírni a cikk íróját, de nem nehéz kitalálni.
  • Svlad Cjelli #1
    Kicsit sok a Martell :P