Szekeres Viktor

Dwayne Johnson szuperhős-film főszereplője lesz

Ha minden jól megy, már 2016-ban láthatjuk a Shazamot, melyben Dwayne Johnson lesz a főgonosz.

Végre kiderült, hogy milyen szuperhőst játszhat el Dwayne Johnson a DC-univerzumban. A pankrátorból lett színész már elég régóta húzza a rajongóit rejtélyes célozgatásokkal és félinformációkkal, sokan találgatták, hogy főhőse vagy főgonosza lesz-e a Warner Bros. által tervezett Shazam-mozifilmnek. Nos, kiderült, hogy rosszfiú lesz, ő játszhatja el Black Adamet a filmben.

Az Entertainment Weekly arról is hírt adott, hogy a Shazam gyártója a Warnerhez tartozó New Line Cinema lesz, valamint hogy a forgatókönyvet az a Darren Lemke írja, akinek legutóbbi munkái közül Az óriásölőt és a Turbót láthattuk mozikban. A New Line elnöke, Toby Emmerich elmondta, hogy azért került hozzájuk a film, mert hiba DC-s képregény a Shazam, hőse nem tagja az Igazság Ligájának és hangneme is elég egyedi. Éppen ezért a film is nagyban különbözni fog a mostani képregény-adaptációktól. Emmerich kiemelte, hogy szórakoztató és vicces is lesz a Shazam, de mindez nem fogja csökkenteni a tét nagyságát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Biztos hiába, de akkor is gáz, mennyi elgépelés van a cikkekben. Word helyesírás-ellenőrzője meg nem szól ilyenért, mert a szó maga értelmes, szóval SzV meg van lőve.
  • Zombee #1
    ... azért került hozzájuk a film, mert hiba DC-s képregény a Shazam... ????