Szekeres Viktor

A TV2 valóban szuperfilmekkel készül az őszre

A TV2 a Paramount és a Fox stúdiókkal kötött mozifilmek sugárzására vonatkozó megállapodást.

Nemrég láthattuk az RTL Klub őszi filmes premierjeit reklámozó reklámszpotot, most pedig a TV2 promóciós anyagában merülhetünk el. A csatorna részéről a tegnapi sajtótájékoztatón György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója büszkén jelentette be, hogy a TV2 csoport megállapodást kötött a Paramount és a 20th Century Fox filmstúdiókkal. A megállapodás eredményeként nagyszabású, magyar tévében eddig még soha nem vetített mozifilmeket láthatnak a nézők, elsőként a TV2-n.


A fenti előzetesben többek között olyan alkotások képkockái tűnnek fel, mint a Prometheus A szupercsapat, a Kémes hármas, A majmok bolygója: Lázadás, a Mission Impossible: Fantom protokoll, a Csizmás, a kandúr, a Jack Reacher, a Cowboyok és űrlények vagy a Jégkorszak legutóbbi epizódja. A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a TV2 Csoport kiemelt támogatója a magyar filmeknek, így a TV2 képernyőjén is látható lesz több támogatott hazai filmalkotás: az Utóélet, az Argo 2, a Mancs, a Swing és a Víkend.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fernandooo #3
    Tőlem aztán nézhetitek a reklámok közé beszorított, ötvenezerszer ismételt, hatszázszor látott, megcsonkított, átszinkronizált, mondat közepén reklámot a képedbe vágó tévét, nem az én nyomorom, én szerencsére nem vagyok rászorulva. Az meg, hogy valamit sokan csinálnak, nem jelent semmit, max, hogy ennyi a megabirka, akik képtelenek másként megoldani napi szórakozásukat, mert sötétek hozzá, mint az éjszaka. A barátnős célzással ennél jobban nem is szúrhattál volna jobban félre, komplett családom van, úgyhogy nyomhatod, hogy csókolom - persze csak az adásszünet alatt. Ja, és ha bárkit szórakoztat, a TV2 bármelyik másora, az simán egy agyhalott primitív zombi, igen. Nem, majd a végén még ez lesz a szinvonalas szórakozás non plus ultrája, ahogy szarházi azértvagyokhíresmertnemtudom celebek hörögnek egymás képébe, hát hogyne. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  • zetortraktor #2
    Ahogy azt Móricka elképzeli: ha ő nem nézi, akkor más sem. Meg aki nem lop, az zombi. Sajnálom, bele kell törődnöd, a tévé még mindig több millió ember szórakozása. A monitor bámulása meg azoké, akiknek nincs barátnője.
  • Fernandooo #1
    Kit érdekel? Bármelyiket és még több ezret megnézek akkor, amikor én akarom, ráadásul gyengeelméjű reklámok nélkül. A tévé halott - és csak zombik nézik.