Szekeres Viktor

Ők lehetnek az új Menekülés New Yorkból főszereplői

Lehet, hogy sorozatszínészek közül fog kikerülni az új Snake Plissken.

Egyelőre még mindig homály fedi azt, hogy mikor készülhet el a Joel Silver producerkedése mellett tervezett Menekülés New York-ból (Escape from New York) feldolgozása, azonban azt biztosra vehetjük, hogy a készítők komolyan gondolják a projektet, ugyanis időről-időre ki-kiszivárog róla valami. Most például az, hogy a Starlog arról értesült, hogy három színészt szemeltek ki a főhős, Snake Plissken szerepére, akit az eredeti filmben Kurt Russell alakított. Egyikük a Kemény motorosok című tévésorozat főszereplője, Charlie Hunnam (Jax), másikuk a The Walking Deadből ismert Jon Bernthal (Shane), a harmadik pedig az a Dan Stevens, akit a Downton Abbey Matthew-jaként ismerhetnek a széria nézői.

Azt, hogy kinek a rendezésében készülne a feldolgozás, még nem tudni, de korábban Brick Eisner és Len Wiseman is próbálkozott azzal, hogy elkészítse a disztópikus jövőben játszódó film új változatát, melynek főhőse Snake Plissken, akit egy börtönszigetre küldenek, hogy mentse ki onnan az elnököt. (A Len Wiseman-féle verzióban Gerard Butler lett volna Kurt Russell utódja.) Carpenter egyébként 1996-ban már készített egy folytatást Menekülés Los Angelesből címmel, azonban az nagyot bukott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zenszkij #8
    ezt nem fogom megnézni, egy ilyen kultfilmhez nem szabad hozzányúlni, ez olyan, mintha a Vissza a jövőbe trilógiát remakelnék
  • Ender Wiggin #7
    van egy csomó ikonná vált karakter, mely összeforrt egy-egy szinész személyével. na ezeket kéne békén hagyni, mindörökre. de nem, hollywoodnak mindben bele kell szarnia. és sírnak, hogy minden film bukik. senki nem szól nekik, hogy mert minden film szar?
  • Aldo Moro #6
    Ki ez a Hunnam gyerek, hogy így nyomják? Mitől lenne hiteltelenebb Russell ebben, mint Stallone feláldozhatóként. És azt is szeretjük.
  • Zombee #5
    Csináljon Carpenter egy folytatást Kurt Russell-el. 63 évesen is lealázza ezeket a jelölteket. Annak se lenne kisebb sikere, mint egy remake-nek, ellenben jó film lehetne. Mindkét részét imádom.
  • Yagami #4
    A második rész? Király kis film volt :) Snaaake, zseniális karakter, én mondom. Kizárólag szinkronnal ajánlott. Kár, hogy már csak az Asylum csinál ilyen filmeket (vagyis, ilyen régi stílusú badass-movie-t azt nem nagyon, csak vicces hulladékot). De reboot az nem kell. Max. Kurt Russel-el, mivel más nem lenne túl hiteles. Talán Danny Trejo (Menekülés Mexikóból), váhááá :D
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2014.09.05. 04:56:40
  • Jawarider #3
    Még egy elb.szásra jelölt delikvens.....

    Már bocsánat.
  • CairoJack #2
    Az eredeti mekkora film volt. Annyira vacak, hogy már jó...
    A remake tuti gagyi lesz.
  • a_n_d_r_e_w #1
    Egyik jobb, mint a masik...