Szekeres Viktor

Sokkoló előzetest kapott a Spongybob 2-mozifilm

Aki hagyományos animációra számít, meg fog lepődni az új Spongyabob-film előzetesét látva.

Amerikában február hatodikán mutatják be az új Spongyabob-mozifilmet, The SpongeBob Movie: Sponge Out of Watert, s alant ennek lehet megnézni az első előzetesét, mely pár hete jelent meg, de csak most ocsúdtunk fel a megnézése okozta döbbenetből. Persze nem arról van szó, hogy rossz lenne az, amit látunk, mindössze meglepő volt, ahogy a hagyományos animációs egy élőszereplős-animációs hibrid alkotás lett.


A Nickelodeon tévésorozatából készült első mozifilm 2004-ben került bemutatásra, az Amerikában 85, a világ többi részén pedig 55 millió dollár bevételt termelt. A folytatással kapcsolatban valószínűleg a Paramount stúdiónak nagyobbak az elvárásai. Ebben olyan filmek akadályozhatják meg, mint az ugyancsak február hatodikán bemutatni tervezett Jupiter Ascending (a Wachowski-testvérek scifije), a Mortdecai című akciókomédia Johnny Depp főszereplésével, valamint a Hetedik fiú (Seventh Son) című fantasy.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #2
    Tényleg erre van igény? Meg az ilyen nevenincs akárkik által szerkesztett hatásvadász címekre? Hova tart a világ...
  • Zombee #1
    Jajj. A Spongyabob alapból elég fogyatékos, most ezt is telenyomják popkulturális utalásokkal. A hibrid animáció már csak hab a tortán, még az lett volna jó, ha ők is New York-ba mennek.