Szekeres Viktor

Újabb kedvelt tévésorozatot szüntettek meg

Hiába volt a csatorna legnézettebb sorozata a Longmire, az A&E mégis a befejezése mellett döntött.

Az amerikai A&E tévécsatorna megszüntette a westernes hangvételű krimisorozatát, a Longmire-t. A Craig Johnson regényei alapján készített tévés széria az A&E legnézettebb tévésorozata volt, epizódjait majdnem 3,5 millióan látták hetente, azonban a csatorna, vélhetően az igen idős közönség, valamint a fiatal nézők alacsony hányada miatt úgy döntött, hogy véget vet a sorozatnak. Ez persze a nézők szempontjából nem túl örömteli húzás, hiszen a sorozat harmadik szezon úgy fejeződött be, hogy az folytatás után kiált.

A még mindig hazai bemutató előtt álló Longmire rajongóinak azonban még nem kell feltétlenül elkeserednie, hiszen a hírek szerint a gyártó Warner Horizon elkezdett új otthon keresni a szériának, melynek főszereplője Robert Taylor, de még olyan színészek jutnak benne kiemelt szerephez, mint a Battlestar Galacticából ismerős Katee Sackhoff, az egykori Smallville-es Cassidy Freeman és Lou Diamond Phillips.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    "az igen idős közönség, valamint a fiatal nézők alacsony hányada miatt úgy döntött, hogy véget vet a sorozatnak"

    Igaz, hogy még csak 33 vagyok, de 40 felett az ember már szart sem ér? Mégsem a nézettség számít, hanem csak a fiatalok? Pfej.