Szekeres Viktor

Októberben érkezik az év legjobban várt magyar tévéműsora

Új szereplőkkel folytatódik októberben az HBO sikersorozata, a Terápia.

Egy pánikrohamokkal küzdő politikus, egy kétségbeesett ügyvédnő, egy problémás gyerek, egy zárkózott lány és az őket kezelő, magánéleti és szakmai kétségekkel küzdő terapeuta - az ő történetükről szól a Terápia című sorozat második évada, amely októberben érkezik 35 vadonatúj résszel az HBO-ra. Ez azt jelenti, hogy a rendhagyó szerkezetű sorozatban a Mácsai Pál által megformált Dargay Andráshoz új páciensek érkeznek. Péterfy Bori és Máté Gábor mellett Kurta Niké és Surányi Áron foglal majd helyet a pszichológus kanapéján. Csákányi Eszter, Szamosi Zsófia, Nagy Zsolt és Für Anikó is visszatér, Kováts Adél karaktere pedig egy magánéleti szállal kapcsolódik majd a történethez.

Aki látta a Terápia első szezonját, az pontosan tudja, hogy a sorozat minden hétköznap fog jelentkezni több héten át, és minden nap egyetlen páciens és a pszichiáter beszélgetésének lehetünk szem- és fültanúi. Ezt úgy kell értelmezni, hogy hétfőnként az egyik, keddenként a másik, szerdánként a harmadik, míg csütörtökönként a negyedik pácienst láthatjuk, míg péntekenként a pszichiáter látogatja meg saját terapeutáját.

A közel ezer oldalas forgatókönyv alapján felvett második évad szintén az izraeli Be Tipul hazai adaptációja, amely a magyar viszonyokat figyelembe véve módosult.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bravo86 #2
    És erre büszkének lehet lenni vagy mi?
  • barret #1
    És ki várja? Én TV-t sem nézek,kivétel a Forma 1.