Szekeres Viktor

Amerikai foci dömping lesz a magyar csatornákon

Sohasem látott mennyiségű mérkőzéssel érkezik a 2014-es NFL-szezon Magyarországra.

A 2013/14-es NFL-idényből 88 mérkőzést láthat a magyar közönség élő, vagy csúsztatott élő adásban a hazai tévécsatornákon, a Sport TV-n és a C8-on. A tervek és a megkötött szerződések alapján az alapszakaszból 76 találkozó kerül képernyőre, illetve a szokásoknak megfelelően a rájátszás minden mérkőzése, a Pro Bowl és a Super Bowl is látható lesz.

Jelen állás szerint a csütörtök éjszakai Thursday Night Football-mérkőzések mindegyikét élőben közvetíti a Sport2, köztük a szezonnyitót, a bajnoki a címvédő, Seattle Seahawks és a Green Bay Packers összecsapását szeptember 5-én hajnalban. A vasárnapi korai mérkőzésekből a C8-on 20 órától láthat a közönség egyet, az első héten például a New England Patriots csap össze a Miami Dolphins-szal.

A C8-as közvetítést követően a Sport2-n lehet bekapcsolódni az általában 22:25-kor kezdődő, újabb mérkőzésbe - szeptember 7-én például a San Francisco 49ers látogat a Dallas Cowboys otthonába. Hétfő esténként a legendás "Monday Night Football" zárja a Nemzeti Futball Liga aktuális fordulóját. Az első héten rögtön két mérkőzést rendeznek hétfőről keddre virradóra. Előbb a Detroit Lions fogadja a New York Giants csapatát, majd az Arizona Cardinals csap össze a San Diego Chargers-szel.

Szintén ide kapcsolódó hír, hogy a Sport1-en csütörtökönként jelentkező Trash Talk című amerikai sportokkal foglalkozó 90 perces talkshow-jának második szezonja az NFL-szezon felvezetéseképp már augusztus 28-án kezdetét veszi, és meg sem áll júniusig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TBWarrior #2
    Inkább azon dolgoznának, hogy valamelyik top labdarúgó bajnokság jogát megvegyék, rögtön nagyobb nézettségük lenne. Egyetlen zászlóshajó a spanyol foci, a holland bajnokság meg eléggé tingli-tangli.
  • bravo86 #1
    Ne NFL hanem NHL legyen sokkal több!!!! NFLben annyit áll a játék és olyan vontatott hogy elalszik az ember ...