Szekeres Viktor

Testvérsorozatot kaphat a Castle

Az ABC csatorna hét évadnyi Castle után Richard Castle regényeinek főhősének kalandjait akarja elmesélni.

A Castle című amerikai krimisorozat azon kevés szériák közé tartozik, melyek itthon és Amerikában is kimondottan sikeresnek számítanak. Az odakint nemsokára már a hetedik szezonját kezdő nyomozós sorozat népszerűségét az ABC csatorna még akkor szeretné kihasználni, amikor még 10 milliós a nézőtábora. S ennek egyik eszköze a spinoff sorozat készítése.

A napokban az ABC vezetősége megbízást adott egy testvérsorozat készítésére, azonban ezúttal nem egy klasszikus vagy tipikus spinoffról van szó, nem egy, az anyasorozatban szereplő vagy a későbbiekben abban bemutatásra kerülő karakter köré építenék fel az új szériát. A projekt munkacíme ugyanis Derrick Storm, melyből a Castle-rajongók azonnal rájöhetnek, hogy főhőse Richard Castle regényeinek állandó főszereplője lenne, s műfaja sem feltétlenül krimi, hanem inkább kémsorozat.

Az, hogy elkészülhet-e a Derrick Storm-sorozat még sok változón múlik. A csatornának először az év végére elkészülő szkript alapján kell berendelnie a pilotot, majd annak tavaszi leforgatását követően kell döntést hozniuk arról, hogy kérik-e őszi indulással magát a sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    ennél nagyobb baromságot még nem hallottam.