Szekeres Viktor

Nemsokára A galaxis őrzői lesz az év legsikeresebb filmje

A galaxis őrzői nemsokára megelőzi az Amerika kapitány 2-t és A Lego-kalandot Amerikában.

Amerikában továbbra is minden várakozást felülmúlóan szerepel a mozikban A galaxis őrzői, s ahogy azt a premier hétvégéjét követően is írtuk, a film át fogja venni az idei legsikeresebb alkotásnak járó koronát nemsokára. A Marvel-mozi startja ugyan egy fokkal gyengébb volt a Transformers 4 vagy az Amerika kapitány 2 nyitányánál, azonban a nézőszám sokkal kisebb mértékben csökken James Gunn filmjénél, mint a másik kettő esetében. Így míg például az új Transformers 100 milliós startot követően Amerikában még a 250 millió dollárt sem éri el bevétel tekintetében, addig A galaxis őrzői jelen állás szerint 280 millió körül zárhat. (Az Amerika kapitány: A tél katonája 257 millió dolláros belföldi eredményig jutott el.)

Premierjének harmadik hétvégéjén egyébként A galaxis őrzői a becslések szerint 24 millió dollárt fog hozni Amerikában, amivel jó eséllyel a második helyet szerzi meg a hétvégi bevételi listán a múlt heti premier, a Tini nindzsa teknőcök mögött. Ezzel a film mellé már 222 millió dolláros bevételt jegyezhetünk fel, amihez még érdemes hozzávenni azt a közel sem lenyűgöző, de mégiscsak korrekt 137 milliót, mely Amerika határain kívülről folyt be előző vasárnapig bezáróan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #8
    Olvastad a hírt? "A galaxis őrzői nemsokára megelőzi az Amerika kapitány 2-t és A Lego-kalandot Amerikában. ", utána még gyk meg van említve párszor.
  • Ender Wiggin #7
    a galaxis az év igazából legsikeresebb filmje bevételének a felénél is alig jár...
  • Zombee #6
    Ettől függetlenül ez továbbra is csak Amerikára áll, a Transformers 4 már 1 milliárd fölött jár, hogy ez honnan jött össze, mellékes, attól még összejött, és egy szűk 20 fős klubba jutott így a film.
  • Sir Quno Jedi #4
    Pont ez a jó benne. Vannak drámaibb, beszélgetős, leülősebb részek is és így korrekt. Jómagam már belealszom a nagy akcióorgiákba, de itt aránylag jól adagolták.
  • gombabácsi #1
    az a baj, hogy nem volt elég pörgős