Szekeres Viktor

Teljesen kifáradt a The Expendables a 3. részre

Warez ide vagy oda, Amerikában az eddigieknél sokkal kevesebb embert érdekel Stallone és kompániája.

Lehet, hogy Sylvester Stallone és barátai mégiscsak bevállalnak egy negyedik The Expendables-epizódot. Egyes filmeket sokszor ugyanis csak azért lebegtetnek be azzal, hogy az utolsó részről van szó, mert a gyártó abban reménykedik, hogy ez megdobja a bevételeket. A The Expendables - A feláldozhatók új része is megkapta ezt a címkét, de úgy tűnik, hogy a közönség egyre kevésbé érdeklődik a széria iránt.

Legalábbis Amerikára ez áll, hiszen miután az első rész még 35, a második pedig 29 millió dolláros nyitóhétvégével debütált, addig a mostani epizód jelen állás szerint még 20 millió dollárt sem fog termelni vasárnapig. Arról nem is beszélve, hogy míg az előző két rész két-két hétig a legnézettebb film volt az adott héten Amerikában, addig a The Expendables 3 csak a harmadik helyen debütálhat ilyen teljesítménnyel. Jelen állás szerint csak az biztos, hogy a film a csütörtöki elővetítések során 875 ezer dollárt hozott a jegyek eladásából és a becslések szerint pénteken körülbelül 6,5-7 milliót fog

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    Szerintem siman lehet koze a jo minosegu wareznak....

    De mindegy En tuti moziban nezem meg.... ennyit megerdemelnek az oregek.:)
    Mai fiatalokrol meg inkabb nem mondok semmit.....
  • Wittgen #2
    Nem hiszem, hogy a wareznak sok köze van hozzá, szerintem simán a rossz hype - pl pg-13 beharangozása és sztárolása, stb - vette el a kedvét az embereknek. Mert ugye az első 2 rész is a felnőttek nézték főleg, és ők kemény filmet akarnak látni.
  • Dewri #1
    Várható volt, miután kiváló minőségben került ki a kalózverzió... Ha csak valami fos kamerás lett volna, sokkal jobb lenne a bevétel gondolom. Meg aztán a mai fiatalokat már nem érdeklik ezek a nagy öregek sajnos. Én mindenesetre megnézem, mert a kultuszfilm az kultuszfilm!:)