Szekeres Viktor

Közeleg a sok milliárd forintos magyar természetfölötti film forgatása.

A 6-8 milliárd forintból készülő Kincsem-film forgatása nemsokára elkezdődik.

A Háború a Földön készítőjének, Roger Christiannak a rendezésében, orosz-magyar-osztrák, valamint angol koprodukcióban készül a Kincsem-mozifilm (The Invincible), melynek forgatási munkálatai októberben kezdődnek el. Fura módon a filmről szóló sajtóközleményben felsorolnak jó pár neves színészt, mint szereplőt, azonban a nevek elé egy "javaslat" szócskát biggyesztettek, így közel sem biztos, hogy velük készül el az alkotás. Azért írjuk ide a tisztesség kedvéért, hogy olyanokról van szó, mint Mads Mikkelsen, Martin Freeman, Ed Harris vagy Jean-Paul Belmondo.

A Fonyódi Tibor forgatókönyve alapján tervezett film műfaját a közlemény drámai thrillerként határozza meg, valamint kalandfilmként, mely természetfeletti elemeket is tartalmaz. A hivatalos anyag a filmet a Tűzszekerek és a Dr. Zsivágó hangulatának keresztezésével írja le, a történetről pedig a következő olvasható benne: "Az ember számára a halhatatlanság nehéz lenne. Egy ló számára még nehezebb. Blaskovich Ernőnek van egy álma, ami egyben a megszállottsága is... egy győztes ló. Vajon minden valószínűség ellenére Blaskovich és kancája, Kincsem képes lesz minden kihívással szembe nézni és halhatatlanságot teremteni? Minden kiderül azon a bizonyos versenyen Baden-Baden-ben... két ló, „Kincsem” és „Prince Giles The First” - két ember, Blaskovich és Trux. Várakozás a rajtvonalnál..."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #3
    1. Mi a banatos faszomtol termeszetfeletti ez a film?
    2. Mi a turo kerul benne 6-8 milliardba, foleg ugy, hogy koprodukcio?
    3. Komolyan a Haboru a Foldon rendezoje? A vilag 1ik legnagyobb marhasagfilmje, ahhoz kepest a SyFy szarjai Oscar-dijas mestermuvek...Mondjuk mar az alapoknal full retard volt az egesz, szoval vegulis nem a rendezo sara...
  • Zombee #2
    Háború a Földön! Annak a filmnek (és a regénynek) minden szava igaz! Remélem, a Kincsem-filmet is L. Ron Hubbard (1911-1986) írta. :)
    A rendezés is említésre méltó abban a filmben, jó választás volt Roger Christian.
  • cenobite #1
    inviNcible... Olyan szó hogy invicible nem létezik. Grammar nazi OFF. ;)