Szekeres Viktor

Berki Krisztián lesz a TV2 egyik új műsorvezetője

Czippán Anett és Berki Krisztián lesz a FEM3 új műsorának egyik műsorvezető-párosa.

Szeptember 1-jén új, élő magazinműsor indul a FEM3-on. A FEM3Café műsorvezetői székében a csatorna tervei szerint két páros fogja váltogatni egymást. Az egyik műsorvezető-páros tagjai Berki Krisztián és Czippán Anett lesznek. A FEM3Café minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. Czippán tapasztalt műsorvezetőnek számít, annak idején a Kölyökidőben tűnt fel, míg Berkit minden bizonnyal csak a bulvár műfaj rajongói ismerik, valamint a TV2 napi valóságshow-jának nézői.

A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat - sorolja a TV2 közleménye, hiszen mint az ismeretes, a FEM3 a TV2 nőknek szóló kábeladója, melyre úgy tűnik, hogy a férfiaknak szóló PRO4-gyel ellentétben az anyacsatorna továbbra is tervez saját gyártású produkciókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    ezt a lányt már évekkel ezlőtt elpaterolták mert igazából semmire sem jó, csak jól házasodott (média szempontból). pont passzol a másik haszontalan mellé.
  • 1JaegeR1 #4
    Nem véletlenül termelt a csatorna iszonyú adósságállományt és került csődközeli állapotba, amiért is a külföldi tulaj gyorsan megszabadult tőle - a fidesz pedig megvette...
    Most aztán nyomhatják bele majd a közpénzt számolatlanul...
  • Puhos #3
    Van még hova süllyedni!
  • zetortraktor #2
    Miért? Mi a baj vele? Ha nem nézel tévét, honnan tudod, hogy rossz műsorvezető? Eleve, honnan ismered?
  • zserrbo #1
    Hová fajul még ez a műsorszolgáltatás... Még szerencse, hogy nem nézek tv-t csak nagy ritkán.