Szekeres Viktor

Itt a Tekken 2-film előzetese

Elkészült a gyengécske Tekken folytatása, melynek most megmutatjuk az előzetesét.

Annak idején a játékos társadalom aggódással vegyes izgalom kíséretében vette tudomásul, hogy Hollywood mozifilmet készít a Tekken-játékokból. Azonban a 2009-es film 30 millió dolláros költségvetése ellenére rémisztően kicsit pukkant, alig generált érdemleges figyelmet, így talán nem is olyan meglepő, hogy a folytatás minimális csinnadrattával érkezett meg. Az eredetileg Tekken: A Man Called X-ként induló film a legtöbb helyen már Tekken: Kazuya's Revenge-ként látható, és Amerikában a napokban jelent meg DVD-n, miközben a Távol-Keleten némely országában mozis forgalmazást is kap.


A fenti, nem túl izgalmas előzetesben a rajongók minden bizonnyal több ismerős figurát is felfedezhetnek, a filmfanatikusok pedig maximum annak örülhetnek, hogy pár ismerős veterán, mint Cary-Hiroyuki Tagawa vagy Rade Serbedzija feltűnik benne. A főszereplő Kazuyát Kane Kosugi alakítja, akinek az édesapját, Sho Kosugit a nindzsafilmek egykori rajongói jól ismerhetik a nyolcvanas évekből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #1
    Játékokból készült filmek általában nem szoktak jól sikerülni, bár manapság csak a phoenix wright ace attorneyből készült filmet láttam, de az sem lett az igazi, egyszerűen magát a történetet úgy találják ki, hogy a játékhoz jó legyen de egy filmhez már nem biztos hogy jó, mert egy játék nem másfél óra alatt játszható végig, talán sorozatot kellene csinálni játékokból film helyett (általánosságban, a tekken története talán belefér egy sima akciófilmbe)