Szekeres Viktor

4 év alatt 4 LEGO-mozifilmet láthatunk

A Warner már a hat évvel későbbi kiemelt premierdátumokat is lefoglalta magának.

A napokban a Warner Bros. bejelentette, hogy mely napokon tervez új DC-filmeket bemutatni, s ezen bejelentés tartalmazott két időpontot, amit a rejtélyes "cím nélküli animáció" kitétellel láttak el. Ezekről a The Hollywood Report kiderítette, hogy két LEGO-moziról van szó, bár arról nem szól a fáma, hogy vajon ez a két alkotás is a DC-univerzumban játszódna-e, vagy A LEGO-kalandos vonalat vinnék-e tovább. A két szóban forgó dátum egyébként 2018. május 25-e és 2019. május 24-e.

Az mindenesetre biztosra vehető, hogy A LEGO-kaland második része 2017. május 26-án kerül bemutatásra, s azt 2016. szeptember 23-án meg fogja előzni egy LEGO Ninjago-mozifilm is. A LEGO-brand "nyomása" természetesen érthető, mert A LEGO-kaland összességében 468 millió dollár bevételt termelt világszerte, ebből 258 milliót Amerikában, mellyel még mindig az év második legsikeresebb filmjének számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angelus1991ster #1
    Egyszerűbb lesz , ha az emberi szereplőket kiveszik. Maximum Vuk-osan kell megoldani, hogy csak a Lego világba benyúló óriáskezet mutatják. nem akarok élőszereplős drámát

    Az elsőrészben még jó volt. De a többi részben nem vagyok kiváncsi a kölökre. Will Ferell-t mutathatják, de főleg Elizabeth Banks-et. Az de szép csaj. Paukemberes filmekben is jól nézett ki - Mrs.Betty Brant.

    A lehető legjobb lenne , ha az első rész LEGO szereplői is csak futólag jelennének meg. és nem a házasodást, gyerekek megjelenését, családosodást látnám. Mert arra ott a Shrek széria, ott bevált , többé-kevésbé. Gondolom senki se akarja ugyanezt látni, csak legós köntösbe.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.08. 19:11:30