Szekeres Viktor

Tony Jaa is benne lesz az új Kickboxerben

Tony Jaa is csatlakozott a 3D-s Kickboxer-reboot szereplőgárdájához.

Tegnap bejelentették, hogy Scott Adkins, Tony Jaa, David Bautista, George St. Pierre és Alain Mouissi lesz a főszereplője a Kickboxer tervezett 3D-s rebootjának. A filmet a Tai Chi Zero és a Tai Chi Hero rendezője, Stephen Fung fogja dirigálni. Érdekesség, hogy a reboot egyben remake is lesz, hiszen az alapsztorit egyenesen az 1989-es Van Damme-filmből fogják átemelni, mely annak idején Kickboxer - Vérbosszú Bangkokban címen futott itthon és négy folytatást ért meg.

Az ismert erős emberekből, harcművész színészekből és UFC-bajnokból álló gárda főszereplésével készülő film története egy bizonyos Kurt Sloanról szól (Alain Moussi), aki tehetséges küzdősportosként Thaiföldre utazik, hogy kitanulja egy új harcművészeti ág titkainak, mivel meg akarja bosszulni testvére halálát. A hírek szerint a filmben 20-féle harcművészet fogja képviseltetni magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • StoneCold7 #1
    Az ex UFC bajnok, és + pankrátor, mivel Batista egy pankrátor méghozzá jelenleg is aktív. Nagyon remélem, hogy jó film lesz, mert az eredeti egy ritka jó film lett, de félek hiába Adkins meg Jaa ismerve a mai filmeket elég baljós...