Szekeres Viktor

Itt az Arrow 3. évad első előzetese

Amerikában október nyolcadikán folytatódik az Arrow a harmadik szezonnal. Íme az előzetes.

A San Diegóban megrendezésre került Comic Con elnevezésű képregényközpontú, ám filmekkel és tévésorozatokkal is foglalkozó nemzetközi rendezvényen természetesen az Arrow (itthon: A zöld íjász) című szériának is rendeztek egy panelt, és a sikítozó nézők előtt nem csak a szereplők masíroztak be a 20-as bálterembe, hanem a soron következő harmadik évad első előzetesét is levetítették az egybegyűlteknek.


Az akciódús trailer az ismert arcokon kívül feltűnik többek között Brandon Routh is - az egykori Superman Ray Palmert fogja alakítani az új szezonban. De mellette más ismert figurákat is láthatunk, többek között a csapat immáron teljes jogú tagjává váló Colton Haynest, aki mint Arsenal tűnik fel piros jelmezében. A tinirajongók nagy örömére már a fenti előzetesben láthatunk utalásokat a romantikus szálakra ráerősítő szezon meghittebb pillanataiból is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DontKillMe #1
    Az első évadot elég sokáig néztem, bíztam benne, hogy lesz valami belőle, de csak egy kalap szar ez is. Két résszel a vége előtt kidobtam. Egyszerűen nem bírtam végignézni.