Szekeres Viktor

Talán már jövőre láthatjuk az Uncharted-mozifilmet

Ha szerencsénk van és nem nyári filmet terveznek, már jövőre láthatjuk az Uncharted-mozifilmet.

Februárban derült ki, hogy a Förtelmes főnökök rendezője, Seth Gordon készítheti az Uncharted című videójáték alapján tervezett mozis kalandfilmet. Gordon nemrég interjút adott az IGN-nek, melyben elmondta, hogy a tervei szerint jövő év elején kezdődne a film forgatása. Márpedig ez azt is jelenti, hogy akár még 2015 folyamán is sor kerülhetne a premierre, bár természetesen egyelőre még nincs meg a bemutató hivatalos időpontja.

Gordon egyébként nem nagyon akart előhozakodni konkrétumokkal, mindössze azt sikerült megtudnia a kérdezőnek, hogy az előkészítési folyamat igen bonyolult, sok mindent kell megszervezni. A forgatókönyvről is csak annyit árult el, hogy igen jó állapotban van, közelít a végleges verzióhoz, s a története igen nemzetközi lesz. A főszereplővel kapcsolatban a rendező elárulta, hogy még nem választották ki, de mindenképpen nívós színészt akar megszerezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Nagyon kevés ilyen kalandfilm van. Én mondjuk jobban örülnék valami új ötletnek, új hősnek. Indiana Jones egy jó karakter, Harrison Forddal együtt tökéletes, de sajnos Ford 72 éves, sokáig már nem játszhatná.
    A Tomb Raiderrel az a baj, hogy az első film irtó rossz, a másodiknak esélyt sem adtam. Jó kalandfilm kellene, olyan, mint az Indiana Jones, vagy anno A smaragd románca.
  • Macropus Rufus #1
    minek? Ez kb. az Indiana Jones-Tomb Raider vonal.