Szekeres Viktor

Megérkezett a 12 majom feldolgozásának első előzetese


A 12 majom (12 Monkeys) minden kétséget kizáróan 1996 egyik legjobb filmje volt. Terry Gilliam időutazós thrillerje a francia La Jetee feldolgozása volt, s mint az kiderült tavaly, elkészülhet a feldolgozás feldolgozása is. A csavar az, hogy a legújabb remake tévésorozat lesz, ami egyben azt is jelenti, hogy azokat is érdekelheti, akik nincsenek oda az újrázásokért, hiszen a mozis történetet értelemszerűen nem csak kibővítik, hanem tovább is viszik.


A sorozat első előzetese a napokban került fel a netre, s láthatjuk, hogy a pilot egy ideig a filmes eseményeket fogja követni. Bruce Willis karakterét Aaron Stanford kapja a sorozatban, míg Madeline Stowe-ét Amanda Schullner, a fő rosszfiú szerepe pedig a mindig sumákoló Zeljko Ivaneknek jutott. Jó előjel, hogy a 12 majom-sorozat készítői tapasztaltak a mozifilmek tévésorozatos feldolgozását illetően, hiszen Terry Matalas és Travis Fickett legutóbb a Nikita tévés verzióján dolgozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #7
    Szerintem nem nyúlnak a filmhez az marad úgy ahogy volt, ha 10 év múlva nézed meg akkor is ugyanazok a jelenetek maradnak benne..... Sose értettem miért gond ha bővítenek egy univerzumot. Ezt a maradi gondolkodást el kéne már felejteni, nem a középkorba vagyunk. Lehet, hogy jó lesz lehet, hogy szar, de ha meg sem csinálják sose derült ki. Ettől még az eredteti filmről nem fog megváltozni senki véleménye.
  • Macropus Rufus #6
    nem kéne. Az eredeti úgy volt jó ahhogy volt.
    Kifogytak az ötletekből.
  • culas25hc #5
    Ahogy nézem, a hangulatból 0%-ot sikerült átmenteni, de a mai kommersz TV sorozatok sorába azért könnyen beilleszthető lesz. Azért egy esélyt adok majd neki.
  • Angelus1991ster #4
    te egy állat vagy! :D

    Minden elismerésem ! Van esetleg olyan terv, hogy magyar tankos játékot készítesz-e majd a közeljövőben? de szép ez a cyber/steampunk szerűség.
    Állam igazán támogathatna!? Ez művészet! egy alkotás, mint egy élő festmény! Gauss tank egyszerűen csodás:)

    Követni fogom a munkásságod.
  • madox007 #3
    átmentették a fél Nikita szereplőgárdát ebbe... nem hiszem h nem találtak volna megfelelőbb szereplőket... így nem tudom úgy nézni hogy ne a Nikitát lássam benne... remélem rámcáfolnak..
  • gombabácsi #2
    csak legyen pörgős mint a transzformersz! az eredeti nem volt elég pörrrrrrgős
  • Angelus1991ster #1
    Miért kell elszarni azt a filmet?