Szekeres Viktor

Az új Majmok bolygója nem csak Amerikában tarolt

Nemzetközi színtéren is legalább harmadával nőttek az új Majmok bolygója-rész bevételei az elsőhöz képest.

Remekül kezdte meg szereplését A majmok bolygója: Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes), hiszen 73 milliós hétvégi bevétele 33%-kal múlja fel elődje startját. És nagyon úgy tűnik, hogy nemzetközileg is hasonló trendre kell számítanunk. Legalábbis az eddigi eredményekből kiindulva, ugyanis a film nem kapott széles körű világpremiert, sok országban, így például itthon is, csak az elkövetkező hetekben láthatják a nézők a remek kritikákat kapó scifit.

A majmok bolygója: Forradalom hétvégén Amerika mellett Dél-Koreában, Ausztráliában és pár kisebb piacon debütált és ezen országok előadásaiból 30,4 millió dollár folyt be a mozik jegypénztáraiba. Koreában 11,4 milliós startot produkált a film, mely bevétel több, mint duplája az első rész által produkáltnak. Az ausztrál 6,6 millió dolláros hétvége pedig 30%-os növekedést jelent az előzményhez képest. A héten többek között nálunk, Angliában, Oroszországban és Spanyolországban is látható lesz a film, s ha a nemzetközi piacokon hasonló marad a trend, akkor a Forradalom jócskán túlszárnyalja a Felkelés 305 milliós, Amerikán kívüli hozamát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kissssss #12
    veled az élen.
  • Angelus1991ster #11
    Akkor mivan ha Gollam találkozik Cézárral?
  • Angelus1991ster #10
    Cupp-cupp kóhncseeetahh

    Kidobott phénz! és még több kidobott péncz.
    na jó az oláh rendőrséghez való hasonlítás durva volt és nem jó hasonlítás, ezt elismerem. De egy pl.: közép-afrikai puccsista egységnek elmegy, hasonlít rá, vannak ilyen szintű civil írtó hordák azon a tájékon. Ez van. Mondjuk a lovat azt a legelején megennék, így a lovasegység értelmetlen.


    Kiváncsi vagyok milyen lesz ez a rész. Az első csöppet nyálas volt.
  • zetortraktor #9
    Milyen egyszerű emberek járnak ide. :))
  • Zombee #8
    Miért, anyádék nem etettek, itattak, taníttattak 20 éven keresztül? Bár... az első kettőért kár volt, az utóbbi meg nem látszik, kidobott pénz volt.

    Gyengébbek kedvéért: ez itt egy fiktív, tudományos-fantasztikus filmről szóló hír, hogy jön ide a román rendőrség, meg afrikai puccskormányok lovasegységei?
  • Angelus1991ster #7
    Light felkerültem a listára? vagy nem cuncikám.


    Tommy D: trailereket nézve csöppet az 5. rész újrafeldolgozása.
  • Yagami #6
    Te mekkora egy rettenet kis buta csíra vagy...és mennyi van otthon belőletek :)
  • Tommy D #5
    Sajnos a mozikban csúszni fog a premier :(
  • Angelus1991ster #4
    Milyen pénzről beszélsz te tolerancia bajnoka? román rendőrség szemembe egy nagy semmi, semmi tiszteletet nem érdemelnek, 89-es események és a magyarok vegzálása miatt. Menj és azonosulj a felhasználóneveddel.
  • Zombee #3
    Ezek intelligens hozzászólások. Minden fillérje megérte, amit drága jó szüleid a taníttatásodra fordítottak, nem volt kidobott pénz!