Szekeres Viktor

Aki számít, rajta van a The Expendables 3 béna überplakátján

Jó arcok egy elég béna plakátképen - ráadásul az egyik színészt is lefelejtették róla.

Megérkezett a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részének vélhetően végleges plakátja, melyre, már csak a poén kedvéért is, a Lionsgate stúdió megpróbált mindenkit rápakolni. Kár, hogy a meglehetősen zsúfolt csapatkép elég bénán néz ki, hiszen a kivágott figurák arányai néhol igen viccesek. Arról nem is beszélve, hogy Robert Davinek valamiért nem jutott hely a képen annak ellenére, hogy a neve fel van sorolva a főszereplők között.

A Lionsgate Amerikában augusztus 15-én mutatja be az akciófilmet, melyben a zsoldoscsapat szembekerül a csapat egykori alapítójával, az azóta fegyverkereskedésre átnyergelő Conrad Stonebanksszel, akit Mel Gibson alakít majd. Ez lesz az az összecsapás, mely során a régimódi harcmodor összecsap a hitech, modern stílussal.

Klikk
ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vol Jin #7
    Szerintem ez fullgáz.
    Mint valami osztálytabló a kisegítőben.
  • Szefmester #6
    Jogos, kép alapján már beazonosítódott.. de a többi attól még ismeretlen arc. :D
  • Skyline #5
    RD rendszerint amúgy is genyó CIA vagy FBI ügynököt szokott alakítani a legtöbb filmben..:D
    Például Die Hard 1..:)
  • immovable #4
    6 emberről azt sem tudom kicsoda, micsoda.
  • Zombee #3
    Robert Davi nagyon is jól illik ide, valami genyó CIA ügynöknek tudnám elképzelni. Nem egy ismeretlen arc, aki szereti a 80-as, 90-es évek B akcióit, tuti találkozott vele.
  • Szefmester #2
    Nagy sztárok, de négyről a tököm tudja kicsoda, aki meg nem szerepel rajta sem túl nagy valami lehet.... Fel sem tűnik a hiánya.
  • Zombee #1
    Robert Davi nincs! Amúgy menő ez a plakát, jól jelzi, hogy nem veszi magát véresen komolyan a film. Viktorka, kalapos, zetor, bánja a tököm, ki szól be, egy film van, ami kb. a plakátjával, előzetesével elsőre meg tud venni, az az Expendables bármelyik része.