Szekeres Viktor

Új sztárokra van szüksége a komédiáknak?

A Tammy mindenféle érdekes csavar nélkül is 30 millió dollárral debütált, de ez mégis csalódás valahol.

Az elmúlt hetekben az utóbbi két év nagy sikereit szállító Melissa McCarthy és Kevin Hart új filmje is csalódást keltően debütált Amerikában. Hart két hete a nagy sikerű Gondolkozz pasiaggyal! 2 (Think Like a Man Too) esetében debütált 29,2 milliós hétvégével, mely teljesítmény alulmúlta az első epizód 33 milliós nyitányát, most pedig McCarthy új komédiája, a Tammy hozott az első hétvégén 21,2 millió dollárt Amerikában, mely a szerdai premierrel is csak 33 milliós hosszú hétvégét jelent, amivel a film nyitánya elmarad a Női szervek 39 és a Személyiségtolvaj 34 milliós, három napos kezdésétől.

Félreértés ne essék, mindkét film olyan kezdést hozott, mely a viszonylag alacsony költségvetéshez képest nagyszerű, s melyért a fél karját odaadná sok komikus, de még a mostani Adam Sandler is. Azonban mindenképpen beszédes, hogy míg a két komikus nemrég még több filmjét is 35 millió dollárral indította el, most csak ennyire futotta. De persze nincs miért aggódni, hiszen a folytatások mindig kéznél vannak - Hart nemsokára elkezdi forgatni a Pofázunk és végünk 2-t, plusz januárban láthatjuk tőle a The Wedding Ringer című komédiát, márciusban pedig a Get Hardot Will Ferrell asszisztálásával. Míg McCarthy épp nemrég fejezte be Budapesten a Spy forgatását, melyet a Koszorúslányok és a Női szervek rendezője, Paul Feig készített.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tigeroo #4
    A noi szervekben de idegesito volt mindenkire pisztolyt fogok es bedessz valkur wannabe vagyok... Hanyinger
  • Wittgen #3
    Helyes, bukjanak csak meg az ilyen filmek (bár ez a bevétel nem bukás, csak "csalódás"), vígjátéknak nevezni ezeket a fércműveket merő túlzás. Azt hiszem, itt az ideje, hogy ignoráljam a komédiának csúfolt amcsi filmeket.
  • tomboy013 #2
    Ez a szinésznő amúgy is is kutyaszar, rendesen irritáló.
  • Zombee #1
    Lehet, hogy a közönség nem a nevekre ül be, a film pedig nem érdekelt annyi embert. Volt egy ilyen cikk valami SG nevű bulvároldalon. Ha 2-3 film után ráunnak egy "sztárra", akkor abban a "sztárban" nincs semmi, kár vesződni vele. Nincsenek ma már a klasszikus értelemben vett sztárok, akik 40 évnyi tartalmas karrierrel büszkélkedhetnek.