Szekeres Viktor

Kínában pár nap alatt minden idők legsikeresebb filmje lett a Transformers 4

A Transformers 4 Kínában jóval sikeresebb, mint a sorozatról lemondó Amerikában.

Amerikában minden eddigi epizódnál gyengébben teljesít a Transformers-sorozat negyedik része, Magyarországon is elég sokan elpártoltak a sorozattól, de a kieső bevételeket Kína példásan kompenzálja, ugyanis ott alig 10 nap alatt 212,8 millió dollár bevételt szerzett a film, ami azt jelenti, hogy napokon belül eléri az Avatar 217,7 milliós bevételét, amivel minden idők legsikeresebbje lesz az ázsiai országban.

Ennyit jelent az, hogy a Transformers: A kihalás kora egyes részeit Kínában forgatták, és az, hogy az elmúlt években "felfedezte" az ottani közönség a hollywoodi filmeket - az első Transformers pár éve még csak 37 millió dollárt produkált. Az új Transformers összességében eddig 400,9 millió dollár nemzetközi bevétellel rendelkezik, de még mindig kétséges, hogy eléri-e az előző epizód által termelt 771 milliós Amerikán kívüli eredmény. Ha nem, akkor ezúttal nem lesz meg az egymilliárdos összteljesítmény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • StoneCold7 #2
    Nem is értem... Hol maradnak az igények?
  • endrev #1
    Ja, a kínai filmek scriptjei már eleve is pont olyan semmitmondóak szoktak lenni, mint amilyen a Transformers 4-é lett. :D Csak remélni merem, hogy nem a kínai nép szellemi és kulturális igényessége fog mércét jelenteni a jövőben.