Szekeres Viktor

Megvan a Hangyaember-film főgonosza?

Az egyik Cross-testvér lehet Hangyaember fő ellenfele az első, róla szóló mozifilmben.

Alig pár napja derült ki, hogy ki lesz a Marvel Studios tervezett Hangyaember-mozifilmjének új írója és rendezője a távozó Edgar Wright helyett, és máris arról olvashatunk a JoBlo elnevezésű filmes oldalon, hogy ki lesz Hangyaember, vagyis Ant-Man nagy ellenfele a filmben. Azt nem tudni, hogy a a Wright-féle szkript, illetve az Adam McKay-féle változat ugyanazzal a főellenséggel rendelkezik-e, de lap úgy tudja, hogy a Hangyaemberben Scott Langnek leginkább Darren Crosszal fog meggyűlni a baja.

Cross klasszikus nagy ellenlábasa a képregényben, ő a Cross Technological Enterprises cég vezetője. A JoBlo infói szerint azonban a rosszfiú nem Hulk-szerű alakjában fogja felvenni a küzdelmet a szuperhőssel, hanem egy hozzá hasonló öltözékben. Érdekesség, hogy a Cross-szál behozása azt is előrejelezheti, hogy feltűnik a filmben Darren unokatestvére, William Cross is, akiből természetesen ugyancsak rosszfiú válik a történetben. Az ő altergója Crossfire, aki egy, a CIA által kiképzett ügynök, komoly harcművész tudással és kibernetikus szemmel.

A két karakterrel kapcsolatosan a TheWrap írta meg ugyancsak a napokban, hogy Darren Crosst Corey Stoll alakíthatja, míg William Crosst Patrick Wilson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #1
    Hát, ehhez nagyon komolytalanra kell venniük a filmet, hogy esélye legyen egyáltalán...