Szekeres Viktor

Madárember - itt az év legjobb filmelőzetese

Alejandro González Iñárritu új filmjének előzetese egyszerűen mindent visz.

Megérkezett Alejandro González Iñárritu új filmjének előzetese, s bizony ezt látni sem kell ahhoz, hogy az év egyik legjobban várt premierje legyen, hiszen a mexikói rendező eddigi filmjeivel már elérte, hogy minden egyes munkája iránt érdeklődjünk. Szerencsére ezt nem csak mi, hanem a többi néző is így gondolja, bár az is igaz, hogy az IMDb-s értékelések alapján az alapfilmnek számító Korcs szerelmek (8.2/10) óta egyre gyengébb értékeléseket értek el rendezései: 21 gramm - 7.8/10, Bábel - 7.5/10, Biutiful - 7.5/10 - de hát az legyen a legnagyobb baj, ha valakinek a legkevésbé jól fogadott filmje ilyen pontszámot kap.


Előzetesen tehát mindenképp kíváncsiak voltunk a Birdmanre (Madárember), de a zseniális teasert látván ez a várakozási fok mindenképp hatványozódott. A fekete komédiának nem csak szereplőgárdája pazar (Michael Keaton, Lindsay Duncan, Zach Galifianakis, Edward Norton, Andrea Riseborough, Amy Ryan, Emma Stone és Naomi Watts), hanem a hangulatát és minden vizuális tulajdonságát tekintve nagyszerűnek tűnik. A film Amerikában október 17-én kerül bemutatásra a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Hááát...
  • Ender Wiggin #5
    de lehet, hogy ebből oszkár jelölés lesz keatonnak...
  • StoneCold7 #4
    Annyira legjobb, mint amennyire ez az év legjobb cikke.
  • Yagami #3
    Ez aztá' tréler vót ecsém :D Viktor-Viktor, a jó öreg mókamester.
  • hgaben90 #2
    Jogos. Ilyen cikkeknél úgy érzem, hogy az írók valami hülye kísérletet végeznek a olvasókkal. Lásd még: Asylum-filmek szenzációként történő hirdetése. Vajon a kísérletnek az is része, hogy egy ideje nem tüntetik fel a cikkírók nevét?
  • Dewri #1
    És ez egy "zseniális előzetes", ami "mindent visz". Érdekes elképzelései vannak a cikkírónak...