Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Madagaszkár pingvinjei-mozifilm

Tévésorozatuk után ismét filmben tűnnek fel Madagaszkár pingvinjei.

Annak idején a Madagaszkár című animációs film mondhatni egyetlen értékelhető karakterei a pingvinek voltak - más kérdés, hogy a köztudatban inkább a primitív magyar fordítású Reel 2 Real-féle I Like to Move It ragadt meg. A filmet követően a pingvinek saját tévésorozatot is kaptak a Nickelodeontól, most pedig, a harmadik Madagaszkár-epizódot követően már egy mozifilm is jut nekik, amelynek megérkezett az első előzetese.


Az Amerikában november 26-án bemutatásra kerülő filmben, mint az a fenti videóban is látható, az eddigi filmeket ismerők számára is talán új szereplők érkeznek a pingvinek mellé, hogy éppen aktuális küldetésükben segítséget kapjanak. Bár minket nem érintenek a szinkronhangok (kapunk saját, magyarokat), azért érdemes egyszer felsorolni, hogy az eredeti verzióban a fő karaktereket a következők alakítják: Tom McGrath, Chris Miller, Chris Knights, John Malkovich, Benedict Cumberbatch, Ken Jeong, Annett Mahendru és Peter Stormare.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • formax #2
    Általában sokat ront az eredeti filmélményen a magyar szinkron, de ha ugyanazok fogják szinkronizálni, mint a sorozatot, akkor megint jobb lehet a magyar változat, mint az eredeti. Reviczky Gábor kapitánya zseniális, de Kowalsky, meg Julien király hangja is sokat dob a filmen; átkapcsolva angolra, sokkal laposabb.
  • BaliBoy #1
    A vicc az egészben az, hogy a Madagaszkár filmek eredeti főszereplői negyed ennyire sem lettek népszerűek mint az amúgy mellékszereplőknek szánt pingvinek. :))