Szekeres Viktor

A Kampókéz 2 rendezője készíti a Disney új, nagyszabású, élőszereplős meséjét

Hamupipőke, Szörnyella és A dzsungel könyve mellett A szépség és a szörnyeteg is adaptációt kap a Disney-től.

Alice Csodaországban, Óz, a hatalmas, Demóna - eddig három három sikert könyvelhet el a Disney, már ami az élőszereplős mesefeldolgozásait illeti. A vizuálisan nagyon erős történeteket jövőre Hamupipőke sztorija fogja követni, s már azt is tudjuk, hogy készül egy Szörnyella De Frász-film, valamint Jon Favreau egy Dzsungel könyve-adaptáción dolgozik a stúdiónak, mely A szépség és a szörnyeteget is meg fogja filmesíteni hús-vér színészekkel.

A Variety értesülései szerint pedig A szépség és a szörnyeteg adaptációját nem más fogja rendezni, mint az a Bill Condon, aki annak idején a Kampókéz című horrorsorozat második epizódjával kezdte pályáját, majd később megrendezhette az Oscar-jelölésig jutó Dreamgirlst, hogy legutóbb az Alkonyat: Hajnalhasadás első és második részével tegye le a névjegyét, valamint a hatalmasat bukó The Fifth Estate-tel.

Érdekesség, hogy a Disney verziójával párhuzamosan a Warner Bros. stúdió Guillermo del Toro rendezésében, Emma Watson főszereplésével tervez egy Szépség és a szörnyeteg-filmet, ráadásul a napokban itthon is bemutatásra kerül egy verzió a 18. századi történetből, mely Franciaországból érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!