Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a nyár egyik leglátványosabb filmje

Évente egy-két film esetében ad pluszt a 3D-s megjelenítés. A Step Up 5 közéjük tartozik.

Mozis látvány alatt legtöbben minden bizonnyal a CGI-parádéra és a rengeteg különleges effektusra gondolnak, holott más is hordozhat magában igen erős vizualitást. Például a tánc. A Summit Entertainment csütörtökön jelentette meg a nagysikerű Step Up-sorozat ötödik részének legújabb előzetesét, mely..., igen látványosra sikeredett.


Az egyelőre hazai premierdátummal még nem rendelkező Step Up All In Amerikában augusztus nyolcadikán kerül bemutatásra és jó pár visszatérő arcot láthatunk a filmben, mint arról a fenti trailer is tanúskodik. Mondhatjuk azt is, hogy egy all star gárda jött össze, hiszen minden korábbi részből válogattak szereplőket - egy kis névsorolvasás: Ryan Guzman, Briana Evigan, Stephen "tWitch" Boss, Misha Gabriel, Izabella Miko, Alyson Stoner és Adam Sevani.

Érdekesség, hogy a Step Up-sorozat fogadtatása is úgy alakul, mint sok más filmes franchise-é. Amerikában a filmek által elért bevételek részről-részre csökkentek, míg az első epizód 65 millió dollárt hozott belföldön konyhára, addig a folytatások sorban 58, 42 és 35 milliót. Nemzetközileg azonban épp ellenkező volt a trend. Míg az első rész csak 49 milliós Amerikán kívüli bevételig jutott el, addig a folytatások már 93, illetve 117 milliót szakítottak, mindössze a legutóbbi rész esetében jegyezhettünk fel némi visszaesést (105 milliós bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • StoneCold7 #7
    Ez mi? Kajak ennyire halott a mai filmipar? Szégyen.
  • Angelus1991ster #6
    Megnéztem ezt a trélert, és elnevettem magam. Már csak csimpánz párzás hangokat kell hozászerkeszteni és már adható az AnimalPlaneten. Tánc-fétisük van ezeknek, vagy ez egy univerzum ahol ha nem táncolsz meghalsz vagy megaláznak. Itt csak felsőbbrendű tökéletes humanoidok vannak. Az előzetes emberféléivel ne is próbálj meg azonosulni, lehetetlen , legalább egy nyüves kocka lenne a filmben. Ügyeltek arra, hogy minden rassz egyede egyenlő arányban megjelenjen.
  • kalapos01 #5
    legvartabb? ezt honnan veszed?
  • Kelta #4
    ez a f.os a legvártabb??? aha hát bizonyos körökben lehet, de nem nálam
  • Zymkasithlord #3
    Kb. el is magyaráztad a film lényegét. Csak nem biztos,hogy muffot,hanem mondjuk dákót. Manapság lassan a dákószopogató menőcsávókat nyomatják az ilyen tánci tánci langyi szappanoperákban.Részemről inkább adták volna oda rákkutatásra a film költségvetését. Én már attól frászt kapok,ha egy filmbe elkezdenek kornyikálni.
  • Angelus1991ster #2
    Sose unják még ezt? Mintha valami hiperraktív banda lenne az egész. Mindegyik valszeg arról szól , hogy a szlömösödött elgettósodott barom és primitív környezetből ki akar törni a proli , megtalálja az aktuális muffot. Azzal siránkoznak majd kettyintenek. közben legyőzik az ellen csapatot amelynek tagjai szintén hiperaktivak.
  • Etinger #1
    Anyád! :D (Már bocsánat :)